Най-добрият БГ диджей и най-добрият БГ клуб ясни на 28 октомври


Най-добрият БГ диджей и най-добрият БГ клуб ясни на 28 октомври

1211

Гласуването за първите годишни награди Best DJ Of The Year Bulgaria 2010 и Best Disco & Night Club Of The Year Bulgaria 2010 приключи.

Както MySound.bg огласи, то бе проведено изцяло в онлайн пространството. На специално открития за целта сайт www.awards.bg всеки желаещ можеше да предложи до 18 октомври своите фаворити сред  диджеите и клубовете на България.

В момента гласовете се преброяват и резултатите от този вот, който бе изцяло  на публиката, ще бъдат обявени на официална церемония на 28 октомври 2010. Шоуто е в столичния клуб Mascara от 21 часа, а победителите ще споделят успеха и радостта си със своите фенове след полунощ на парти със специалното участие на секси блондинката DJ Eve Carey (на снимката).

Тя е една от звездите на световноизвестния парти бранд Ministry Оf Sound. С какво този лейбъл е по-различен от останалите?

"Много просто. Имаме най-добрите диджеи и правим най-яките партита в момента. Използваме новите CD-плейъри, които са направо феноменални! Предлагат такива възможности и ефекти, че не просто пускаш диск, а направо създаваш ново парче. От което ние се възползваме, за разлика от повечето други...", обяснява Стив Анджело, едно от най-младите лица на лейбъла; диджей и продуцент, прочут още и от Суедиш Хаус Мафия.

Всеки роден диджей, който грабне статуетка, ще получи като допълнителна награда възможността да се изяви по време на среднощното парти зад пулта в малката зала на клуба.

Водещ на церемонията по връчването на първите награди Best DJ Of The Year Bulgaria 2010 и Best Disco & Night Club Of The Year Bulgaria 2010 ще бъде Константин Лунгов – едно от лицата на ТВ продукцията „5400”. Част от артистичната програма ще е съвместният проект Plan B на Диян (Dian) от Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project) и Явор Захариев от Гравити Ко. (Gravity Co.)

На събитието ще се състои и официалната промоция на най-новия ремикс към съвместния им трак - хита "Rise Again".

Церемонията ще се предава в реално време в онлайн пространството на www.streamer.bg. А партито след полунощ е отворено за всеки, който пожелае.

Вход - 10 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички