Откъде е най-удобно да влезеш на концерта на Скорпиънс


Откъде е най-удобно да влезеш на концерта на Скорпиънс

6034

Броени часове останаха до дългоочаквания от хиляди фенове в България концерт на рок легендите Скорпиънс (Scorpions) на столичния стадион „Академик-Плиска“.

Клаус Майне и компания пристигат у нас на 24 октомври.

Неделната им програма предвижда посещение на първокласен ресторант и избран от тях столичен клуб, където музикантите ще се заредят с енергия за последния си концерт у нас.

В деня на събитието заради безопасността на публиката и безпроблемния пропускателен режим около стадиона ще бъде изградена буферна зона с обособени 3 КПП-та (контролно-пропускателни пунктове). Те ще осигуряват достъп до входовете както следва:

КПП 1  - към вход 1 (ъгъла на ул. „Христо Чернопеев“ и ул. „Александър фон Хумболт“);
 

КПП 2 – към вход 2  (ул. „Христо Чернопеев“)

КПП 3 – към входове 3, 4 и 5 (откъм локалното платно на бул "Цариградско шосе") до хотел „Плиска“.

С оглед на улесненото придвижване на феновете към трите КПП-та трябва да се има предвид, че КПП 1 и 2 са по-лесно достъпни откъм завод „Електроника“, до КПП 3 най-лесно се стига откъм хотел „Плиска“.

Около КПП 1 и КПП 3 ще бъдат изградени каси, от които ще могат да бъдат закупувани билети. Цените им остават непроменени – 50 лв. (правостоящи) и 90 лв. (за фен зоната).

Вратите за достъп на публика на стадиона ще бъдат отворени точно в 15 ч. Всички фенове ще преминат през щателна тройна проверка за автентичността на билетите, които ще бъдат сканирани със специални устройства. По никакъв начин няма да бъдат допускани хора с фалшиви билети. Организаторите съветват гражданите да купуват своите пропуски за концерта единствено от оторизираните за това места – разпространителската мрежа на Eventim и Билетен център, НДК, на предварителна продажба и касите на КПП 1 и 3 в деня на концерта.

Поради очаквания човекопоток преминаването с автомобили и паркирането ще бъдат забранени в следните улици в района на стадиона: "Яна Лъскова", "Христо Чернопеев", "Галилео Галилей" и "Александър фон Хумболт" между 7 и 22 часа.

Както MySound.bg вече съобщи, родната банда Ахат ще подгрее за хедлайнърите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички