Местят концерта на Сабатон в зала Христо Ботев


Местят концерта на Сабатон в зала Христо Ботев

1497

Месец след като се наложи по спешност да преместим концерта на КорпиклааниKorpiklaani) и Eluveitie ( в зала "Христо Ботев", сега се налага да направим това и за концерта на Сабатон (Sabaton) (на снимката), Alestrom и Steelwing, тъй като проблемите в клуб "Blue Box" не бяха решени в очаквания срок, огласиха от щаба на ABV Pro, организиращи събитието.

Всички вече закупени билети важат без презаверка, останалите продължават без промяна на така обявените цени.

Както MySound.bg вече съобщи, събитието е на 16 ноември.

С пълна сила важат и всички игри, осъществявани съвместно с нашите медийни партньори, раздаването на награди за феновете на Сабатон, а предстои и подгряващото парти за концерта, което ще се състои утре вечер в столичния клуб Black Lodge. Съвсем скоро очаквайте от нас и още приятни изненади за най-верните почитатели на групата, информираха организаторите.

Всички, които са били на предните концерти на Сабатон, организирани от ABV Pro, знаят, че шоуто винаги е страхотно и шведската метъл машина работи безотказно. Тези, които преди са пропуснали по някаква причина, сега имат идеалния шанс да се влеят в редиците на родния батальон и да си подарят незабравимо преживяване.  

Вратите на зала "Христо Ботев" ще отворят в 19 часа.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички