Спечели покана за концерта на Влатко Стефановски


Спечели покана за концерта на Влатко Стефановски

5139

Както обещахме: любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Управата на популярния Sofia Live Club и MySound.bg предоставят уникална възможност трима от вас да се сдобият с покани за концерта на Влатко Стефановски в Sofia Live Club на 26 ноември, петък.

Имената на щастливците ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията.

Единственото, което трябва да направите, за да пробвате късмета си, е да отговорите правилно на следния въпрос до 16.00 часа на 25 ноември.

Член на коя популярна балканска формация с българско участие е бил Влатко Стефановски?

Пишете на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Vlatko Stefanovski

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете MySound.bg!

Успех на всички!

Влатко, прочут първо като един от легендарната македонска банда Леб и сол, е работил със световноизвестни музиканти като Мирослав Тадич (в "Крушево", "Live In Belgrade" и "Live In Zagreb"(2009), Ману Каче (в "Кула од карти"), Тони Левин, Джон Маклафлин, Алън Холдсуърт.

Холандският китарист Ян Акерман гостува в последния му албум с интерпретации на блус стандарти - "Thunder From The Blue Sky", част от които ще бъде представена на изявата в столицата.

Леб и сол се събраха по повод 30-годишнината си през 2008, но Стефановски отказа да участва в записите на новия им проект.

"Не исках нов албум, защо ми е?! За мен това означава връщане назад. Направих го заради юбилея, наистина хубаво е да си припомниш началото,  обаче...аз обичам нови хоризонти...", доверява китарният майстор.

"Ще се преставя с най-доброто от моя материал в София. С малко македонска народна музика, с малко рок, фюжън, малко стари блус парчета - и надявам се, с хубаво свирене! Съжалявам, че моят добър приятел Теодосий Спасов на този ден няма да е в града, но ще измислим някоя изненада", казва Стефановски пред Rolling Stone.

"Като бях млад, имаше период на голяма популярност и хората буквално ми звъняха на вратата с най-странни идеи. Не съм бил опасно известен и не съм имал нужда от бодигардове. И се надявам никога да нямам", признава с усмивка Влатко.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички