Людмила Сланева-Локо: Зад вратата


Людмила Сланева-Локо: Зад вратата

7144

Актрисата и певица Людмила Сланева-Локо записа песен със заглавие „Зад вратата”, която е мото на кампанията за ненасилие над жените.

15 от най-популярните, обичани и заслужаващи внимание български театрални актриси участват в две арт фотосесии, в които по метафоричен начин е представена темата за насилието над жената.

Единствените копия на фотографиите ще бъдат подредени в изложба във фоайето на театрална работилница „Сфумато” в продължение на десет дни – от днес, 22 ноември, до 1 декември. Откриването й съвпада с Международния ден на ненасилие срещу жените. Всяка от фотографиите, чийто автори са Мирослав Веселинов и Гергана Змийчарова, ще бъде предложена за продажба и ще е част от луксозен календар за 2011 с лицата на всички актриси.

Организатор на благотворителната инициатива е сдружението с общественополезна цел "Б Плюс", създадено от режисьорите Йордан Славейков и Димитър Димитров. Средствата, събрани от фотоекспозицията и от календара, ще бъдат предоставени на фондация "Анимус" за финансирането на безплатен телефон за жени, пострадали от домашно насилие.

В проекта участват актрисите Койна Русева, Станка Калчева, Ярослава Павлова- Велков, Силвия Лулчева, Йоанна Темелкова, Ирина Андреева, Петя Йосифова, Невена Калудова, Анастасия Лютова, Людмила Сланева- Локо, Меглена Караламбова, Йоана Буковска, Росица Огнянова, Йорданка Стефанова и Александра Василева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички