Бал в бяло на Метропoлис събра близо 3000 в зала Христо Ботев


Бал в бяло на Метропoлис събра близо 3000 в зала Христо Ботев

6203

Усмивки, хиляди вдигнати ръце, вувузели… бели дрехи… атмосфера като на Ибиса… пълна зала в 6 сутринта…

Събитието е на Метрополис...

Новината, че хедлайнърът на третото издание на Бал в бяло –  Умек (Umek), ще пропусне партито в София поради транспортни затруднения, дошла броени часове преди стaрта на събитието, не успя да помрачи заряда на толкова чаканата българска "бяла вечер".

Стивън, Ясен Петров и Смърфа вече преодоляха веднъж една природна стихия – най-известния вулкан на годината Ейяфятлайокул, който осуети първоначално обявената визита на Карл Кокс (Carl Cox). Ветераните на родната електронна сцена запазиха самообладание и спретнаха едно от най-красивите и емоционални партита на 2010 година.

Столичната зала "Христо Ботев" отдавна не беше посрещала толкова усмихнати и положително заредени парти фенове и едва ли някога в историята си е била така уютна и ослепителна облечена в бяло. Организаторите обещаха, че ще оставят почитателите на електронния саунд без дъх. Така и стана.

Сценография, пърформънс, визуализации и саунд взаимно се допълваха, предизвиквайки истинско пиршество за сетивата на изгладнялата за по-различно парти публика. Две големи фунии - подобни на торнадо или гигантски колоси, сякаш крепяха сцената на диджеите, а над тях кръжаха ято бели птици – футуристична картина, чиито цветове пулсираха в такт с титаничния бийт, разтърсващ видялата всичко зала в Студентския град.

Вторият гост на Бал в бялоDavide Squillace, защити достойно честта си на единствен хедлайнър, доказвайки категорично защо е един от най-любимите диджеи на Ибиса. Дълъг сет с градация, умопомрачителни вокали и тек бийт потопиха присъстващите в абсолютна еуфория. Близо 90 % от танцуващите бяха спазили дрес кода обличайки бяло. Организаторите са категорични, че от 2011 белите дрехи ще бъдат задължителни.

Всички билети за 26 ноември ще важат автоматично за следващата дата на Умек в България, гарантират организаторите, с което правят предсрочно коледния си подарък на феновете.

"Вече работим за новата дата с мениджмънта на словенския топ диджей за първите месеци от 2011", поясняват от Метрополис, обещавайки голямо новогодишно парти с международно участие.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички