Местят концерта на Файъруинд в зала Юбилейна


Местят концерта на Файъруинд в зала Юбилейна

6250

Концертът на Файъруинд (Firewind), обявен в столичния клуб The Box на 18 декември, ще се състои, но в зала "Юбилейна".

Причината за промяната е, че клубът на този етап не може да функционира като зала за подобни събития, информираха организаторите от ABV Pro.

За да се осигури максимален комфорт и качествено преживяване на всички посетители на концерта, тяхната бройка е ограничена до 700 души и препълване на мястото няма да бъде допуснато.

Като подгряваща банда на събитието ще се изявят сънародниците на Гъс Джи (Gus G.) - Сайко Чоук (Psycho Choke).

Рокаджиите от Файъруинд се завръщат в България след две изключително успешни изяви на родна земя – концерта им с Камелот (Kamelot) през 2008 и хедлайн шоуто, открило концертната метъл сцена 2009.

Бандата, предвождана от изумителния си лидер и настоящ китарист на Ози Озбърн (Ozzy Osbourne) - Гъс Джи, пристига за ексклузивно шоу по презентацията на новия си албум "Days Оf Defiance", който се появи на 25 октомври.

Така българските фенове ще са първите в Европа, които ще имат шанса да чуят на живо актуалното амбициозно и динамично произведение на групата, включващо едни от най-забележителните китарни изпълнения в метъла за последните години.

Билетите за събитието са на цена от 38 лв., в деня на концерта ще струват 42 лв. Те могат да бъдат закупени във всички обекти на EVENTIM.BG (www.eventim.bg), включително в магазините от веригите Germanos, Multirama, Piccadilly, Office 1, О.Ч.З. и SMF, както и онлайн.

Зала "Юбилейна" се намира в комплекса на ВТУ (улица "Гео Милев" №158, квартал Слатина).  Виж какво каза Гъс Джи по време на предишното си гостуване у нас - в секцията ни "Интервюта".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички