Остава празнуват 10 години от Пинг-понг с концерт в Строежа


Остава празнуват 10 години от Пинг-понг с концерт в Строежа

5411

Столичният клуб "Строежа" ще бъде домакин на уникално събитие от 22 часа на 27 януари.
 
Група Остава обещава да подари на феновете незабравим концерт под мотото "Остава свири "Пинг-понг" по случай 10 години от издаването на знаковия не само за своята дискография, но и за целия модерен български рок албум.

Дебютният проект ще бъде ретиражиран от музикален център "Рива Саунд". Ограниченият тираж, който ще включва и неиздаван досега ремикс на "Ще дойдеш ли с мен?", ще бъде пуснат за продажба за първи път на юбилейния концерт на промоционална цена от 7 лв. Всеки, който го закупи на място, ще получи тематичен подарък. Друга изненада ще бъде и юбилейната обложка на "Пинг-понг", създадена специално за новия тираж на албума.

Феновете ще могат да чуят всички песни от албума, между които хитовите "Ще дойдеш ли с мен?", "Поля от слънчогледи", "Ние сме волни", "Празен кадър", както и рядко изпълняваните "Моята борба", "Ти", "Камера". Сред специалните гости ще бъдат Гурко от Анимационерите и Кока от Блуба Лу (Bluba Lu). Диджейските сетове около живите изпълнения са поверени на Shakermaker от Britspotting DJ Team. Вратите отварят с тематична музика в 20 часа.

Билети за концерта - в мрежата на Ticketstream.bg., касите на вериги магазини "Офис 1", "Техномаркет", "М-Тел", "На тъмно", "Ориндж", "Мултирама", както и на място в клуб "Строежа". Цената им е 10 лв., а броят е ограничен до 250. Препоръчваме предварително закупуване на билети, съобщиха организаторите.

Въпреки че групата е основана през далечната 1991, музикантите издават първия си албум чак през 2000, записан в студиото на "Жълта музика". От "Пинг-понг" излиза един от най-големите хитове на бандата - "Ще дойдеш ли с мен?". Песента печели наградата на телевизия ММ за най-добра рок алтернативна песен на 2000. Вторият сингъл - "Мъничко човече", вижда бял свят през 2001 и печели по безапелационен начин наградата на телевизия ММ за най-добра рок алтернативна песен на 2001.

Събитието се осъществява по инициатива на "Строежа" и с подкрепата на Ballantine’s!

Още - на:

www.ostava.com
www.stroeja.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички