Модерните млади събраха за Сандра близо 2 000 лв.


Модерните млади събраха за Сандра близо 2 000 лв.

6373

Отделни изпълнители и групи от върха на българската сцена раздадоха щедро таланта си за каузата "Спаси Сандра".

Както MySound.bg съобщи, поредният концерт в подкрепа на страдащото от Лимфом на Ходжкин момиче се състоя в столичния клуб "Суингинг хол".

Присъстващите станаха свидетел как двете сцени в заведението се обединиха от една идея в нощта срещу 24 януари.

Концертът стартира на голямата сцена с виртуозните импровизации на Tripple A, които успяха да вдигнат всички на крака и нажежиха въздуха до червено. След тях, на другата сцена, рок настроение създадоха D2, а айдълите Тома и Ясен Зердев (в комбина с Наско, доскоро в Групата), буквално взривиха публиката с изпълненията си.

Проектът Blubabox на Блуба Лу (Bluba Lu) се представиха с омайващите вокали на Деница Георгиева (на снимката). Петя Данкова и Симеон Стоилов от Voice Academy хипнотизираха публиката с гласове, за които всякакви суперлативи са недостатъчни. Те изпълниха любими джаз, соул и рок кавъри, които всички в клуба пееха с тях.

Специален момент бе изявата на Sugar DJ’s и Явор Захариев от Гравити Ко. (Gravity Co.) на голямата сцена. Те обраха овациите с песен, написана специално за Сандра.

Там забиха и момчетата от Whokares, показвайки що е то истинския хип-хоп. Вечерта завърши с разбиващи сетове на Brokoli и Mengeme.

Благодарение на безвъзмездното участие на всички изпълнители от вход за концерта се събраха средства на обща стойност 1804.50 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички