Роби Уилямс и Тейк Дет кацнаха в България


Роби Уилямс и Тейк Дет кацнаха в България

6488

Мегазвездата Роби Уилямс (Robbie Williams) дойде заедно с колегите си групата Тейк Дет (Take That) в София.

Те кацнаха без много шум снощи в 20.10 ч. с чартърен полет, писа "24 часа", чието дело е и снимката . Малко преди да минат през ВИП-изхода, пристигнаха три джипа, които първо събраха багажа на звездите, а след това закараха музикантите до "Гранд хотел София".

Първи на изхода с усмивка се появи Марк Оуен. "Идваме в България, защото никога преди не сме били тук. Ще останем толкова, колкото вие ни поканите", каза той пред репортери на вестника. "Може и да дойдем за концерт тук", обясни още Оуен.

Малко след него излязоха Гари Барлоу (Gary Barlow) и Роби Уилямс. "Добре заварили", отговори Барлоу на поздрава за добре дошли, докато Уилямс покри главата си с качулка. След тях минаха и другите двама от Тейк Дет - Хауърд Доналд (Howard Donald) и Джейсън Ориндж (Jason Orange).

Петимата са у нас, за да снимат днес и утре нов клип към свое общо парче в Киноцентъра в Бояна. Там от няколко дни тече трескава подготовка за работата по видеото, което ще бъде реализирано в 5-о студио.

Слухът за посещението на Роби в София плъзна още преди два дни, като множество източници твърдяха, че звездата е инкогнито у нас още от началото на седмицата.

Това е първото идване на световноизвестните музиканти. Групата им беше популярна в началото на 90-е, но загуби голяма част от феновете си, когато Роби Уилямс я напусна през 1995 година. Официалната раздяла на бандата бе обявена през следващата година. 10 години по-късно музикантите отново се събраха, но без звездата Роби Уилямс.

Както MySound.bg информира, той се присъедини към старата си формация миналото лято и обяви, че заедно ще запишат общ албум.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички