Суинг мания в Sofia Live Club


Суинг мания в Sofia Live Club

9789

Пътуване към ерата на суинга в компанията на Сентиментъл Суингърс, Михаил Йосифов секстет и The Smugglers Collective предстои в Sofia Live Club на 19 февруари. 

Сентиментъл Суингърс (на снимката) е формация, в която са Рони от Насекомикс, Деси от Фючър Шок (Phuture Shock) (на снимката вляво) и Вера (по средата).

Шоуто започва точно в 22.00 ч. Музикантите предупреждават, че за събитието са необходими само удобни обувки, усмивки и добро настроение.

Билетът за това преживяване, обещаващо ще пренесе всички присъстващи в първата половина на 20 век, в атмосферата на легендарните американски клубове с красиви жени, изискани цигарета и нестихващи танци, е 10 лв.

С представяне на новия проект, Сентиментъл Суингърс и секстетът на Мишо Йосифов ще сложат начало на поредица от концерти и суинг нощи, изпълнени с много хубава музика, танци и щастливи лица в клубовете на България, допълниха организаторите.
    
Ако обичате суинга и джаза,
Ако обичате роклите с деколтета, чорапите с ръб, червените устни,
Ако обичате да се смеете, да танцувате, да се забавлявате,
Ако обичате кадилаците, Дюк Елингтън, Ела Фицджералд, "ром и кока-кола".
   
    
Сентиментъл Суингърс
 
Те обичат лудо 30-е, 40-е, 50-е години!
Музиката, киното, стила от тази епоха.
Високи токчета, къдрици, корсети и... червени целувки.
Те са три - Рони, Деси, Вера.
Те са винтидж, очарователни, секси.
И ще ви накарат да танцувате върху пленителни джази ритми
Гласовете им са трептящ, пламенен, чувствителен почит към Елла, Джозефин, Марлене...

Михаил Йосифов секстет

Секстетът е модерна джаз формация, създадена в края на 2009 от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов – един от най-добрите съвременни български музиканти. Той създава музика в компанията на още петима брилянтни музиканти, които оформят днешния образ на джаза в България - Атанас Хаджиев (тенор сакс), Велислав Стоянов (тромбон), Васил Спасов (пиано), Димитър Шанов (бас) и Димитър Димитров (ударни инструменти). Това, което прави секстетът на Мишо на сцената, е много повече от концерт: спектакъл, поднесен интелигентно и с чувство за хумор, който недвусмислено доказва, че джазът може да бъде интересен и достъпен начин за забавление.

The Smugglers Collective

Суинг контрабандистите вече 4 години специализират в правенето на винтидж партита по света и у нас, като в сетовете си предлагат най-доброто от суинг, рок-ен-рок и ритъм-ен-блус музиката от 40-е години до днес.

Те се превърнаха в неизменна част от нощния живот на София, подгряваха световноизвестните оркестри на Дюк Елингтън и Глен Милър и бяха част от множество фестивали, сред които и Spirit Of Burgas в последните две години.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички