Родни диджеи в акцията на нинджите


Родни диджеи в акцията на нинджите

4377

Eventease не само ще отпразнува с мащабно парти 20 години от създаването на култовия лейбъл Ninja Tune, но ще предизвика всички присъстващи да запечатат със своите камери, апарати или телефони чрез видеоклипове най-яките моменти от партито довечера.

Както MySound.bg огласи, DJ Вадим (DJ Vadim), TokiМonstа и Daedelus ще пускат в столичния клуб Mixtape 5 (в подлеза под Моста на влюбените, НДК).

Ninja Tune XX ще получи и силна подкрепа от двама български диджеи – Стоян (Stoyan) (на снимката) и Сава (Sava).

Сава е добре познат на феновете на качествения саунд - стиловете, по които се увлича, са хип-хоп, джаз, фънк и "всичко между тях". Създател е и на Skankdal.com. Музикалният блог вече има и официална клубна вечер, на която диджеят е главен хост и организатор. Той е резидент на бар "Петък" и на клуб Mixtape 5.

"Какъв стил ще бъде сетът днес?" - това е най-често задаваният въпрос от всички, които следят изявите на Стоян. Стиловете, в които се е впускал през годините, са много и разнообразни - транс, хаус, брейкбийт, дръм-ен-бейс, чилаут. Tова, което ги обединява, е мелодията и музикалността, както и желанието да се разчупят стереотипите за стиловете в електронната музика. През годините диджеят е бил на една сцена с имена като Audio Bullys, Coldcut, Stanton Warriors, Hybrid, Cristian Smith, James Lavelle (Unklie), N.O.H.A., Банко де Гая (Banco De Gaia), DJ Марки (DJ Marky) и много други.

Партито започва в 20.00 часа с музикалната селекция на Сава, а ще свърши със сета на Стоян в ранните часове (6.00) утре, 25 февруари.

Що се отнася до експеримента, всеки може да участва, стига да заснеме няколко клипчета с мобилния си телефон, камера или фотоапарат и да публикува линк към видеоклипчетата на Facebook страницата на Eventease или го прати на е-мейл: info@eventease.org. Идеята е след събитието от изпратените материали да се сглоби късометражен филм, отразяващ Ninja Tune XX, но през погледа на феновете на лейбъла в България, уточняват организаторите от Eventease.

За първите 10, отзовали се на предизвикателство, те са подготвили специална награда – стек с 6 бири "Гролш", а за автора на видеото, събралo най-много гласове от феновете във Facebook, е предвидена бутилка уиски Bushmills.

Цена на билетите: 25 лв.

Възрастово ограничение: 18 +

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички