Уикеда с Мерудия и здраво Кю-чек в Строежа


Уикеда с Мерудия и здраво Кю-чек в Строежа

5112

Предпоследното издание на фестивала Sunday Art Report отново е с умопомрачителен лайн-ъп, похвалиха се организаторите.

Цели три банди плюс две интересни личности ще се изяват в клуб "Строежа" днес.

Уикеда, Мерудия, Кю-чек (Q-Check), Сърмата Хари и Мартин Карбовски ще споделят една от най-концептуалните вечери от серията.

Мерудия - бързо набиращата скорост, фенове и симпатии реге формация, открива програмата в 19 часа. През ноември 2010 на самостоятелен свой концерт тя препълни същото място още в ранните часове на вечерта, а изпълнението й бе незабравимо.

"Нещата на Карбовски" следват в 20.00 ч. Новата книга на Мартин Карбовски е дълго събирана и чакана. Включва неиздавани "неща", както и стари добре познати и любими на мнозина текстове, появявали се през годините на страниците на култовото списание "Егоист". Авторът ще чете за първи път в "Строежа" точно тази неделя.

Chalga-muffin пънк-реге-фолк веселяците - или едни от най-върлите противници на чалгата у нас - Кю-чек, също ще забият на сцената в клуба за първи път. Те са от 20.45 ч., готови със своите абсолютна ирония и гавърверсии, базирани върху "творчеството" на истински "икони" в българската музика.

Сърмата Хари, култов фронтмен Surmata Hary's Coptor Mix (екс-Шкода), ще се изяви в ново амплоа този път. Обавен в афиша като поет с китара, той ще чете свои стихове из стара апокрифна тетрадка, гарнирайки думите със солови авторски песни на кухарка след 22.00 ч.

Последни, но не по значение, от 22.45 на сцената излизат Уикеда. Не е ясно до колко часа ще свирят, те много трудно спират, не скриха организаторите.

Билети за събитето - чрез мрежата на Ticketstream.bg на цена от 8 лв. в предварителна продажба и и 10 лв. на място. Касите: "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-Тел", "Ориндж", "Мултирама", "Строежа".

Sunday Art Report - набралата вече скорост инициатива на "Строежа", Bushmills и Grolsch, е напълно лайв концепция, включваща музика, литература, дебати и дискусии, кино и театър.

Както MySound.bg отбеляза нееднократно, тя се провежда под формата на клубен фестивал в рамките на 12 поредни недели - от януари до март.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички