Специален Агент 38 издирва изявени танцьори в Sofia Live Club


Специален Агент 38 издирва изявени танцьори в Sofia Live Club

5354

Агент 38 ще има грижата да открие най-изявените танцьори с най-впечатляващите движения, за да ги хване буквално "в крачка" и да им връчи специални награди – уникални 4 тениски, изработени с щампи единствено и само за партито с Некстмен (The Nextmen).

Както MySound. bg нееднократно информира, британците ще се изявят в рамките на традиционните месечни събития Reel Feel в Sofia Live Сlub довечера.

Дуото пристига с небезизвестния MC Wreck. Те - заедно и поотделно, са синоним за качествен микс от дъбстеп, денсхол, реге, хип-хоп, поп, рок и ембиънт.

Двамата продуценти и диджеи - Брад Балу и Дом Сърч, ще участват в обичайнaтa откритa дискусия, която Reel Feel организира с гостите си преди всяко събитие, и ще бъдат на разположение да отговарят на въпроси на  всеки, желаещ да разбере нещо лично от тях. Веднага след това зад пулта ще застане DJ Tokkah, a през цялата вечер за специалното визуално оформление на партито грижа ще имат професионалистите от Компот Колектив (Compote Collective).

Гостите са известни не само с музиката, която продуцират, но и с подкастовете, както и диджейските си сетове, заради които се радват на огромен клубен и фестивален успех в световен мащаб.

Повече за събитията Reel Feel, видео, аудио и галерии от вечерите в Sofia Live Club, както и актуални новини, ревюта и миксове от по-интересния музикален свят може да намерите в сайта www.reelfeel.bg.

Не пропускайте да следите за актуална информация във фейсбук страницата на Reel Feel, както и в Twitter профила twitter.com/reel_feel.

Меломанията Reel Feel се осъществява с подкрепата на най-старото ирландско уиски - Bushmills.
  
Още - на:

www.reelfeel.bg

www.thenextmen.com/

www.myspace.com/thenextmen

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички