Love.net. Халифакс - Париж - Сливен


Love.net. Халифакс - Париж - Сливен

5482

След три успешни месеца, Sunday Art Report ще приключи серията от 12 издания днес.

Събитие, напоено с много любов - и от организаторите, и от почитателите на модерното българско изкуство: музика, литература, кино и театър. Имаше и страхотни чуждестранни гости, домакинствани от столичния клуб "Строежа"!

Вечерта започва точно в 19 часа с представянето на най-новото българско кинозаглавие Love.net. Част от екипа, създал филма, ще се качи на сцената, за да разкаже за най-интересните и вълнуващи моменти от снимките, дни преди официалната премиера на лентата. Роденият в Халифакс, Великобритания, Джон Лоутън (Юрая Хийп (Uriah Heep), който се изявява като актьор в Love.net, ще изпълни наживо няколко от песните, включени в саунтдрака.
 
Веднага след това - в 20 часа, на сцената ще се качи Цвети Чендова да смеси ретро и джаз. Ще прозвучат нейните сингли "Нашият танц" и "Не знам какво", както и чисто нови композиции. Вокалистката нашумя и от проекта Sofia Calling Paris.

Към култовите автори, които Sunday Art Report представи досега (Любен Дилов-син, Мартин Карбовски, Момчил Николов, Радослав Парушев, Богдан Русев, Милена Фучеджиева, Васил Пармаков и други), ще се присъедини и Васил Георгиев. В 21 часа той ще презентира последната си книга "Деград", която съдържа 13 впечатляващи истории. Темите, които Георгиев засяга в разказите си, варират от абсурдността на социалните мрежи, прецакаността на любовта и проблема за това защо чуждият провал трябва да ни радва.

Сливенският оркестър Карандила, с когото е свързана и Чендова, ще се изяви накрая. Циганският духов бенд ще се качи на сцената в 22 часа.

Билети за събитието - чрез мрежата на Ticketstream.bg на цена от 8 лв. предварително и 10 лв. на място. Касите - "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-Тел", "Ориндж", "Мултирама", "Строежа".

Sunday Art Report - инициатива на "Строежа", Bushmills и Grolsch, която представлява напълно лайв концепция, включваща музика, литература, дебати и дискусии, кино и театър, се провежда под формата на клубен фестивал в рамките на 12 поредни недели от януари до март. Ирландското уиски Bushmills застана зад арт и музикалните недели.

Почитателите на всички артисти, които участват, могат да се насладят на техните новаторски изяви и в компанията на бира Grolsch, която неизменно подкрепя независимото изкуство във всичките му форми.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички