Нора съпорт на Roxette на концерта им в България


Нора съпорт на Roxette на концерта им в България

6563

Нора Караиванова ще пее преди Роксет (Roxette) на първия им концерт в България.

Както MySound.bg извести, хитовото шведско дуо е сред хедлайнърите на фестивала Arena:Muzika 2011. Шоуто на Пер Гесле и Мари Фредериксон е на столичния стадион "Георги Аспарухов" на 29 май.

Певицата ще се представи заедно с групата си, в която са китаристът Бисер Иванов, пианистът Калин Тонев и Георги Варамезов на барабани. Нора спечели второто място в "Мюзик Айдъл" 2 (Music Idol) 2, като успя да впечатли журито и публиката с невероятните си гласови възможности и изпълненията си на живо. След предаването Караиванова стана артист на "Вирджиния Рекърдс". През лятото на 2008 тя получава предложение от Графа да запише дуетна песен с него. Двамата представят "Именно ти" на фестивала "Бургас и морето" 2008, където печелят трето място. Песента е една от най-ротираните в българския ефир.

Нора е не само изпълнителка, но и автор на музика и текстове. Неин е текстът за песента (тя е и съавтор на музиката), с която участва на "Евровизия" 2009 – "It’s Not Right". Това е първият й самостоятелен сингъл. Именно заради него Кариванова бе отличена със статуетка за дебют на наградите на "БГ радио" 2009.

Интересът към концерта на Роксет е огромен, информират организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис". Ограничено количество билети на цени от 80 и 100 лв. все още могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро" и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg


Турнето на емблематичното шведско дуо, което започна в края на месец февруари и ще обхване четирите континента на земното кълбо, преминава изключително успешно. Повече от половината концерти са напълно разпродадени. В момента звездите са в разгара на обиколката си в Азия, Африка и Америка. Те ще пристигнат в столицата ни след изяви в Истанбул и Атина, а непосредствено след шоуто в София ще се отправят към Букурещ. След концерта в северната ни съседка, следва основната част от турнето им в Европа.

Междувременно хитовете от новия албум на Пер и Мари - "Charm School", превземат музикалните класации. Песента "She's Got Nothing On (But The Radio)" достигна N 9 в световния чарт на американското радио "Експрес".

Класацията включва стоте най-слушани поп парчета в света, които се обявяват всяка седмица.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички