Звездно изпращане на Поли Генова за Германия


Звездно изпращане на Поли Генова за Германия

4028

Последният ден на месец април 2011.

Малко след 19.30 часа.

Поли Генова излиза на сцената на претъпканата зала в родното й Национално музикално училище "Любомир Пипков".

Залата избухва. Тук са всички, които я обичат. Роднини, приятели, преподаватели, съученици, журналисти и ... разбира се, детската вокална формация Бон Бон. Положителната енергия в помещението направо мачка. Поли казва развълнувана няколко думи, кани бенда си и забива брилянтна акустична версия на моментния национален хит N 1 - "На инат".

С него е даден старт на тържественото изпращане на вокалистката и екипа й към чакания финал в Дюселдорф, Германия, в конкурса-легенда "Евровизия". На сцената до Поли първа излиза Беста, една от водещите на детското телевизионно шоу "Бон Бон" по "Супер 7". Тя поздравява звездата с няколко мили думи и дава начало на помитащото шоу на "бонбоните".

Става дума за същия оня суператрактивен микс от шампионски песни на "Евровизия" през годините, който детската група представи и в зала 1 на НДК по време на българския финал през февруари. Страхотен хъс, шеметна хореография и перфектни детски вокали във версиите от парчета на Руслана, Елена Папаризу, Александър Рибак, Лена, Мария Шерифович и дори АББА (ABBA). За финал – досегашната родна еврогордост на Елица и Стунджи.

Със сигурност всеки в залата беше гледал това шоу и преди. Със сигурност обаче и всеки един за пореден път се размаза от удоволствие и награди малките изпълнители от Бон Бон с бурни овации.

Последва още един мил момент в празника. Поли изведе на сцената чаровната Сара (дъщеря на ръководителката на Бон БонРози Караславова) и заедно с "бонбоните" и всички в залата я поздравиха с култовото "Happy Birthday" по случай 8-я й рожден ден.

Няколко думи каза и самата Рози, жената, която на практика направи Поли Генова истинска звезда, а госпожа Милка Митева – директор на Националното музикално училище "Любомир Пипков", подари на певицата националното знаме, с което да слезе на немска земя в понеделник, 2 май.

Секунди след това Поли отново извика децата от Бон Бон и заедно с Яна, Деси и Бети – момичетата от триото ЛаТиДа, изпълни експлозивния си денс хит "Едва ли".

После Генова прочете специалното писмо в нейна подкрепа от българите, които живеят в чужбина и им благодари от сърце за красивия букет и хубавите думи.

В самия край на тържественото изпращане на Поли Генова и нейния екип звуча, разбира се, българската песен-надежда "На инат", изпълнена наполовина от Поли и наполовина от малката Рая Христова.

Аплодисментите бяха като на истински рок концерт, а повече от час след това българската представителка на конкурса за песен на "Евровизия" раздаваше автографи върху стилните си нови плакати с кадър от видеоклипа на "На инат".

Най-ясен в коментара си за Поли Генова беше водещият на тържеството. Нейният съученик Петър каза, че каквото и да се случи след десетина дни в Дюселдорф, безспорен факт е, че тази година България има най-категоричния и неоспорван победител в надпреварата досега.

Абсолютен факт!

Просто талантът и харизмата на Поли са толкова истински, че няма как Европа да не ги усети.

Успех!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички