Вокалистът на Dark Tranquillity празнува рожден ден в България


Вокалистът на Dark Tranquillity празнува рожден ден в България

5647

Вокалистът на Дарк Транкуилити (Dark Tranquillity) - Микаел Станне, ще празнува рождения си ден на концерта в София, съобщи самият той в интервю за "Тангра Мега Рок".

Както MySound.bg огласи, събитието е в клуб Mixtape 5 този петък, 20 май.

"От 20 години все не успяваме да дойдем в България, но ето - сега идваме. Шоуто ще бъде много специално, защото ще свирим парчета от различни епохи в нашата история", сподели певецът.

"Лично за мен ще бъде още по-специално, защото на 20 май е рожденият ми ден. Ставам на малко под 40. Очаквам изненади.", допълни музикантът, който навършва 37.

Освен това той коментира последния албум на Ин Флеймс (In Flames), разкри намеренията за нови записи на самите Дарк Тракуилити, говори за любимите си групи, вокалисти и много други. 

Пълният текст на интервюто и аудиофайлът ще бъдат публикувани скоро в www.radiotangra.com.

Българската дет метъл банда Еуфобия (Eufobia) (на снимката) ще открие организираното от радио "Тангра Мега Рок" първо шоу на шведските легенди у нас.

Дебютният албум на родните музиканти - "Insemination", се появи в края на 2009. Групата пусна и новото си видео към песента "Cruel Child" преди две седмици.

За седемте години съществуване, Еуфобия могат да се похвалят със сериозен опит от международните сцени, предприеха и няколко турнета извън България. Свирили са на обща сцена с имена като Синистър (Sinister) и Onslaught.

Билети за концерта - чрез www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg на редовната цена от 40 лв. Първите 100 на промоция от 35 свършиха за 2 седмици.

В деня на събитието пропуските ще струват 45 лв.

Продажбата ще бъде преустановена при достигане на 600 билета, за удобство на зрителите, поясниха организаторите.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички