Парти July Morning Rock и във Видин


Парти July Morning Rock и във Видин

6984

След неочаквания голям успех на двудневния ретро диджейски фест "Завръщането на старата школа" 2010 в края на август във Видин, организаторите подготвят продължението в доста по-сериозен мащаб.

Вече е готова новата сцена за диджеите и изпълнителите, която ще бъде тествана на партито July Morning Rock, обявено за 30 юни.

В афиша е видинската рок група Смайл (Smile) и гостите от София (родом от Видин), все по-популярните из столичните клубове музиканти Rare Breed (на снимката). Те са част от групата Фолън Ейнджълс (Fallen Angels).

В ролята на рок диджей и водещ на проявата ще е Васил ГромковVaGro, сценарист на детското телевизионно шоу "Бон- бон" по телевизия "Супер 7", и вярно перо на MySound.bg.

Юлското утро ще бъде посрещнато с много рок на градския плаж до крепостта "Баба Вида". Главен организатор на шоуто е ЕТ "Румен Борисов" със съдействието на кафе "Джони" и община Видин.

Обявеното в социалната мрежа Фейсбук събитие събра преди около две седмици над 900 евентуални присъстващи. Интересът минава за огромен, особено спрямо мащабите на града и културните прояви в най-северозападния регион, коментира водещият.

Близо 10 часа качествен рок, хипария, бира и мезета на народни цени край брега на Дунав - в очакване на юлския изгрев, като репетиция за петдневния ретро диджей фест и тази година.

Купонът "Завръщането на старата школа" е ще се състои до култовото заведение "Телеграф капия" на 17 август.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички