Милена Славова заглуши Leftfield на Spirit Оf Burgas, ден трети


Милена Славова заглуши Leftfield на Spirit Оf Burgas, ден трети

3150

Сцената "На тъмно" предостави незабравими емоции на феновете на българската музика и в последния ден от Spirit Оf Burgas 2011 - 14 август.

Началото на купона поставиха No Values, които имат много различен подход към музиката си – оставят композициите без вокали, но пък интересното хрумване се хареса на публиката. Веднага след тях - за първи път на фестивала, свириха и Macrophone. Освен добре познатите парчета от първия им албум, инди-рок групата изненада и с пет нови, които самите музиканти определиха като "чист, мощен рок-ен-рол с елементи на футуризъм". Такъв обещаха да бъде и следващият диск.

Силует и Вайпърфиш (Viperfish) подгряха феновете подобаващо и въпреки скандиранията за бис, трябваше да отстъпят сцената на най-забележителната дама на българската рок музика - Милена Славова.

Още с появяването си в града тя предизвика фурор и сред бургазлии, и сред техните гости, а когато концертът й започна, нямаше дори един безразличен към музиката й човек пред сцената. Разтърсващо прозвучаха "Не`ам нерви", "Сън", "Истина", "Директор на водопад", "Машина за месо" и всички парчета, с които повечето от феновете са отраснали.

Съпроводена мощно от бандата си и от подивялата публика, вокалистката успя да заглуши дори силните звуци от главната сцена, на която в този момент бяха Лефтфийлд (Leftfield). С два биса и обещание за нов албум, рок дамата слезе от сцената и се срещна с някои от най-ревностните си фенове.

Ziоnlionz и техният Reggae Experience поднесоха десерта на шоуто за трета поредна нощ.
 
Така, с незабравими емоции и впечатляващи концерти на Skre4, Обратен ефект, 7edem, Помориънс (The Pomorians), Милена и други завърши и програмата на сцената "На тъмно" в рамките на тазгодишното издание на Spirit Оf Burgas.

Снимки - в секцията "Галерии".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички