Паметникът на Съветската армия става бийтбокс арена


Паметникът на Съветската армия става бийтбокс арена

2976

Големият финал на The Official Nescafe 3in1 Beatbox Batlle 2011 ще се състои пред паметника на Съветската армия в София на 9 септември.

Шестнайсет претенденти, които бяха определени тази седмица, ще си оспорват титлата "Шампион на България".     

32 от най-добрите бийтбоксъри у нас влязоха в битка за място на финала, които се състояха пред камерите на CITY TV между  21 юли и 5 август.  Наградата за шампиона е участие на Световното първенство в Берлин през 2012 и 1 500 лв. Вторият и третият получават - съответно, по 700 лв. и 500 лв., заедно с по един брой от предпочитания от бийтбоксърите микрофон Shure 58.

Началният час на финала е 18.00 ч., вход свободен.

Както всяка година, организаторите са подготвили невероятно добра комбинация от бийтбокс звезди, които безпристрастно да определят кой е най-добрияг за 2011. За първи път в България ще гостуват легендата на световната бийтбокс сцена Кени Мухамад (Kenny Muhammad) (на снимката), по-известен като Човека-оркестър, и двукратният шампион на Великобритания - ReepsOne. Към тях в редиците на журито ще се присъединят шампионът на Белгия RoxorLoops, организаторът на световния шампионат BeeLow и асовете на родната бийтбокс сцена – Скилър (Skiller) и Ред Уан (RedOne).

Големият финал на The Official Nescafe 3in1 Beatbox Batlle е едно от най-значимите събития на европейската бийтбокс сцена. Това е едно от малкото места, където се срещат олдсуулът в хип-хопа от САЩ с най-новите европейски тенденции.  

Световното първенство по бийтбокс ще се състои в Берлин в края на март 2012. То се провежда на 2 години, като това ще бъде неговото трето издание. За първи път България обаче ще бъде представена и при жените. АдрианаНиколоваPe4enkata , от Плевен, е първата българка, получила wild card-покана лично от организаторите на турнира. Тя ще бъде и един от основните претенденти за титлата тази година.

Nescafe 3in1 е единствената марка, която развива това уникално изкуство в България. Целенасочените усилия на логото превърнаха финала на родното състезание в едно от най-очакваните бийтбокс събития в Европа.

Специални гости и жури в турнира досега са били едни от най-големите звезди на световната бийтбокс сцена – Faith SFX, Еklips, световнияг шампион ZeDe, белгийският шампион RoxorLoops и Rahzel (а.к.а. The Godfather Of Noise).

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички