Sandy Rivera, Victor Calderonе и Dimas връщат парти сезона в Ялта


Sandy Rivera, Victor Calderonе и Dimas връщат парти сезона в Ялта

2146

След невероятното лято, което "Ялта" организира на морето със Solar SummerFestival , столичният клуб пренася еуфорията и емоцията от плажните си партита в София.

Той ще предложи този месец на феновете на хаус музиката имена, които по традиция са свикнали да купонясват на Solar, но не бяха сред гостите на феста тази година, а именно - Санди Ривера (Sandy Rivera) (в средата на колажа), Виктор Калдероне (Victor Calderone) (вдясно) и Димас (Dimas) (a.k.a Ди-Формейшън (D -Formation).

Първия уикенд на есенния месец - 3 септември, клубът посреща Габриел (Gabriel). Дванадесет години зад пулта, 26 години, отдадени на музиката. Един от любимите диджеи на българската публика ще отпразнува рождения си ден именно в "Ялта".

На 9 септември: всички "Put Ur Hands Up" за Санди Ривера. Диджеят, който е неделима част от клуб "Ялта" и приятел на българската публика, идва отново у нас.  Премиерата на новото му видео - към песента "Put Ur Hands Up" (http://www.youtube.com/watch?v=8ngJskSOgx0), в което повече от кадрите са от София и любимия му клуб "Ялта", беше съвсем скоро.

На следващия ден (10 септември), мастото ще се превърне в сцена от култовия филм Club 54 благодарение на Code: Color и таланливите музиканти от Addicted To Fun. Те са еквивалент на неподправената фънк-рок и диско емоция. Репертоарът им е изключително разнообразен, представящ хитове от 70-е и 80-е до днес. 

Второто издание на една от най-успешните парти поредици у нас - Blackberry Party, ще се състои на 16 септември. Зеведението отново ще бъде разтърсено с най–доброто от ар-ен-би-то и хип-хопа - този път с вокалите на финалистката от "Мюзик Айдъл" 2 (Music Idol 2) – Нора Караиванова. Зад пулта ще застане сексапилната DJ Cass в компанията на Bugs и Naso. В събота - 17 септември, посрещаме Виктор Калдероне (Victor Calderone), който събра над 4 000 души на миналогодишното издание на Solar Summer Festival. Партитата на диджея фигурират винаги в графата легендарни. И всеки, присъствал на някое от тях, знае защо.

Артистът, за когото България е като втори дом – Димас, познат още като Ди-Формейшън, ще се представи на 23 септември. Новото около испанската звезда е поредната компилация за Yoshitoshi Madrid - "New Mix Compilation", която издаде през лятото.

Следващата вечер, 24 септeмври, в клуба ще се развихри парти поредицата Surrcasm

Yalta Junior и Dr.Feelgroove ще обединят на една сцена най-доброто от електронната денс музика с хип-хоп и фънк звученето под името United Colors Of Music на 30 септември.

Но изненадите от "Ялта" тепърва предстоят, обявиха от управата на клуба.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички