Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Брейкбийт до откат в столичния клуб Spacer


Брейкбийт до откат в столичния клуб Spacer

4347

Breakalicoius и Pro Crowd, съвместно с любителите на брейк денс културата в България, обещават да пренесат феновете в атмосферата на Breakspoll, представяйки пред своята любима публика тазгодишния носител на приза Best
New Label
, Breakspoll 2011 – Scarity Records.

Партито е в столичния клуб Spacer утре.

Лейбълът продуцира и издава основно прогресив и нюскуул брейк, но в каталога му има и тек-хаус, дъбстеп и дръм-ен-бейс тракове, а непрекъснатото добавяне на нови имена и издаването на качествени продукции му спечели признание на капризната лондонска сцена.

601, Beta, Great Scott, Youthful Implants, Neztic, Line Оf Sight, Phoneme, Quentin, Yreane и Stefan Anion са само част от голямото семейство на компанията, но при нас - за втори път пред софийска публика, ще застане основателят и собственик на лейбъла – DJ Месмер (DJ Mesmer).

Роденят в Букурещ диджей умело смесва дълбоки и тежки баслинии, запазвайки енергичното и свежо звучене. Като запален почитател на разчупения ритъм и наистина надарен музикален инженер, той залага на собствен и напълно нов за тогавашните разбирания стил още в далечната 2006. Не след дълго се превръща в основна движеща сила на брейкбийт музиката в северната ни съседка, а неговите тракове се радват на изключителна популярност по целия свят. Естествено продължение на блестящата му работа и нуждата от нов прочит на класическото брейкбийт звучене през 2009 Месмер създава свой собствен лейбъл: така на международната сцена се появава Scarcity Records, име, на което трябва да се обърне сериозно внимание, припомнят меломани.

Точно 5 месеца след последното парти в столичния клуб "Елемент" – когато Месмер все още не бе добре познат на българската публика, но успя да разкрие очарованието на новите течения в брейкбийта, гостът обещава втора доза удоволствие, този път много по-цялостна.

В партито ще участва и Line Of Sight, световнопризнат български продуцент и диджей, артист от семейството на Scarcity и Breakalicious.

Вход - 10 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички