Suga Mamma напуснаха X Factor след елиминациите снощи


Suga Mamma напуснаха X Factor след елиминациите снощи

5466

Suga’ Mamma и Маргарита бяха двамата участници в X Factor, които събраха най-малко зрителски гласове след снощния концерт.

След вота на журито се стигна до равенство 2:2, като Поли Генова и Васко Василев подкрепиха момичетата, а Мария Илиева и Мага гласуваха в полза на Маргарита. Според регламента на шоуто, при равенство от надпреварата отпада участникът, който е събрал по-малко зрителски гласове. Така след напрегнато очакване, Suga’ Mamma разбраха, че напускат шоуто след третите елиминации.

Междувременно, световноизвестният цигулар Васко Василев, ментор на категория "момчета", заминава на едномесечно турне из Азия, в рамките на което милиони ценители ще могат да се насладят на уникалния му талант. Виртуозът ще бъде солист на обиколката, която започва на 19 октомври и до 13 ноември ще мине през Бруней, Тайланд, Корея, Виетнам и Малайзия. Заедно с него на сцената ще свири и Североизточният немски филхармоничен оркестър, чийто репертоар е впечатлявал личности като Джордж Буш и испанската принцеса София.

Концертите под наслов Toyota ClassicsA World Оf Harmony се организират от 1990 с благотворителна цел в подкрепа на нуждаещите се в Азия. Васко е потвърдил своето участие още преди една година. Проектът, съчетаващ традицията и съвремието, среща Изтока и Запада в лицата на Памела Никълсън и Васко Василев. Освен с изпълненията и записите по целия свят като дуо пиано и цигулка, те са известни и покрай иновативните си проекти, които поставят класическата музика до параметрите на популярната култура.

Българинът, наричан от пресата "супер Паганини", започва кариерата си едва на 5-годишна възраст и е най-младият концертмайстор на Кралската опера в Лондон. На неговото място като жури и ментор в X Factor ще се изявят различни известни личности с дългогодишен опит в сферата на музиката. Те ще асистират на Васко в ролята му на ментор на групата на момчетата, докато той представя България и своя талант на големите сцени в Азия.

Кой ще седне на неговия стол, зрителите на "Нова телевизия" ще научат в петия голям концерт на 25 октомври.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички