Белослава. Когато има защо


Белослава. Когато има защо

4705

Къде изчезна Белослава?, възкликнаха феновете ѝ, когато я видяха в първия епизод от новия сезон на предаването "Аз обичам България" по "Нова телевизия" наскоро.

Така ли ще ни мъчи? Само с по едно ново парче всяка година? Всяка година - по същото време... Не я ли е срам!? - такива и други подобни въпроси вероятно гризат почитателите на певицата, чиито бленда и емоции са основен цвят върху фона на мелодичната и модерна българска (вокална, но и не само) музика.

С чисто сърце можем да ги успокоим: не, Белослава се намери в пиесите, които е изчувствала, преболедувала и изпяла за своя следващ албум. "Името му е избрано вече. Нарича се "Когато има защо" и ще се появи между Коледа и Нова година", научи MySound.bg от самата Белослава.

Тя ще тества ценителите на нейната музика (и харизма), представяйки сингъла "Why Don't You Talk To Me" в Sofia Live Club от 23.00 ч. днес. "Всеки мой концерт оттук нататък до появата на диска ще е генерална репетиция, на която са поканени хората, заради които го записах", призна Белослава, като не скри, че повечето от пиеси в него ще бъдат на английски.

"Парчето затваря работния цикъл по проекта. Остана само да реша дали в него да не вкарам и дуетните ми изпълнения - събрах ги вече достатъчно...", призна певицата.

"Празен поглед", "Supergirl", "Всяка година по същото време", "No Matter" и "Early Morning" само отвориха апетит на нейните почитатели. Белослава обаче е по ордьоврите преди всичко. "Добре де, позабавих основното меню, но пък то си струва, ще се убедите, нещата стават много хубави", казва певицата.

Едни от най-добрите родни музиканти - Живко Петров (пиано), Димитър Семов (барабани), Тони Рикев (WahTony) (китара) (с певицата на снимката) и Росен ЗахариевРоко – тромпет, перкусии ще и партнират довечера. "Специални гости пък ще бъдат Александър Славчев и Елена Кокорска (братовчедка на Криста - б.р.)", довери Слава. С нея ще излязат и още изпълнители, обаче имената им запази в тайна.

Такава си е тя. Предпочита многоточието като изразно средство.

...

Но именно това многоточие кара съзнанието да се усмихва.

В очакване на следващия й концерт или албум.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички