DJ Mesmer в София: пълен купон, празен дансинг


DJ Mesmer в София: пълен купон, празен дансинг

1521

Към днешна дата може спокойно да се говори за създадена същинска брекбийт сцена в София, след като артисти като Freestylers, Stanton Warriors и Ед Соло (Ed Solo) вече се чувстват жители на града.

Приятно ангажирани с нея са доста на брой хора, които обаче не пожелаха да дойдат масово на качественото парти в Spacer снощи. Както MySound.bg извести, събитието представи актуалния лейбъл Scarity Records.

Брейкалишъс (Breakalicious), едни от основните виновници за създаването на брекбийт модата, поканиха DJ Mesmer, който след съвместната си визита с Lady Waks в столичния клуб "Елемент" през пролетта, отново изпраска суперсет, наситен със сила, качествено смесен, с добър подбор на начупени ремикси и подканящи оригинали. Показа разнородни захождания и скорости зад волана, след също стабилната подгрявка на пичовете от Брейкалишъс.

За тяхно огромно съжаление дансингът бе полупразен. Причината за това по всяка вероятност се крие в мястото. Spacer с шаренките светлинки, сладникавия дим и олдскуул лазерите не попада точно в графа клуб, а е по-скоро дискотека тип "Златна ябълка", курортен комплекс Слънчев бряг, 1993.

Навярно не трябва да се цепи току-що поникналия косъм на две, противопоставяйки сцените - буквално - и да бъде предпочетен Mixtape 5.

Там се провеждат събития от различни жанрове с успех и докато "Елемент" е хлопнал кепенците този сезон, управата на Mixtape 5 отвори дори втора зала.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички