Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Десетилетие електронeн саунд с AD Noiseam и H.M.S.U. тази събота


Десетилетие електронeн саунд с AD Noiseam и H.M.S.U. тази събота

3865

София приветства едно от дузината европейски събития в парти център "4 км" на 29 октомври.

Наречете го брейккор, дъбстеп, електроника...

Няма значение, елате да отпразнувате десет години добра електронна музика с AD Noiseam и H.M.S.U., приканиха организаторите.

Феновете на електронния звук са поканени на парти по случай десетгодишнината на АD Noiseam. След като лейбълът отпразнува рождения си ден с взривяващи партита в Германия, Холандия, Финландия, Ливан, Франция и Белгия, сега е време да го стори подобаващо и в България. Събитието е в столичния парти център "4 км" на 29 октомври.

На място ще можете да закупите и албума нa Бalkansky & Loop Stepwalker –"Adhesion", за Ad Noiseam, чиято премиера на живо ще се състои именно на настоящата фиеста.

Главната цел на AD Noiseam е да издава интересна музика от разнообразни стилове. Предимно съсредоточен върху елекjронната музика, уникалният по рода си лейбъл е тиражирал много албуми в направления като clicks’n’cuts, брейккор, IDM, джаз и дъбстеп. За 10 години от съществуването си той успява да издаде някои от най-добрите дискове и сингли на артисти като End User, Bong Ra, Hecq, Broken Note, Niveau Zero, DJ Hidden, Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, King Cannibal, Matta, The Teknoist и много други. Освен с издаването на музика, Ad Noiseam се занимава и с дистрибуцията както на своите собствени, така и на чужди издания, изпращайки дискове и плочи по целия свят.

ЛАЙН-ЪП:

DJ Hidden

Noël Wessels е холандски диджей и продуцент. Стилът му е силно повлиян от хардкор, брейккор IDM звученето. Активно се занимава с дръм-ен-бейс и хардкор от 1991. Работил е с артисти като Куух (Cooh), Counterstrike, Evol Intent, Forbidden Society, Eye-D.

http://www.djhidden.com/

Broken Note

В проекта са Eddie и Tommy от Лондон, чието звучене може да се определи като комбинация между тежък дръм-ен-бейс, брейккор и дъбстеп. Още с появата си през 2008 впечатляват утвърдили се лейбъли като Ruff Records и Ad Noiseam. Продукцията им е изградена от брутален бас, агресивен бийт и тежък дръм. Мрачните парчета се харесват масово, доказателство за което е фактът, че момчетата не спират да обикалят света през последните три години.

http://www.brokennote.com/

Loop Stepwalker

Родом от Ла Коруня, младият диджей е една от изгряващите звезди на дъбстеп сцената. Неуморният испанец наскоро подписа с един от най-добрите ъндърграунд лейбъли - AD Noiseam, и вече има колаборации с редица добре известни артисти като Cooh/Balkansky, Broken Note, Cultprate, Sinister Souls и други. След многобройни изяви в родината си и различни части на Европа, ще се представи и у нас. 

http://www.facebook.com/Jordicalvin

Куух

Иван Шопов, или Балкански, започва да свири на бас китара в хардкор-метъл банда на 16 години. На 18 се забърква с електронната музика и днес, вече на 29, може да се похвали с над 60 винила, 12 диска, 11 години дръм-ен-бейс подвизи и стотици сетове, изнесени по целия свят. С течение на времето стилът му градира, докато артистът не се спира окончателно на съвременния мрачен дръм-ен-бейс. Куух издава за някои от най-уважаваните лейбъли, сред които Position Chrome, PRSPCT, Commercial Suicide, Subsistenz, Obsessions, LB, Sinuous и много други.

http://www.ivanshopov.com/

Nicolas Chevreux

Човекът зад AD Noiseam. След като няколко години се занимава със свое радиопредаване и онлайн списание, създава AD Noiseam през 2001. Nicolas е зад пулта от средата на 90-е, а след учредяването на лейбъла е споделял сцена с повечето от артистите му. Той е и дизайнер на някои от рилийзите.

Ogonek

Валери Шолевски е добре познат на българската публика. Той се занимава с електронна музика над 10 години. През 2005 се присъединява към H.M.S.U. и е един от постоянните артисти в организацията. Заедно с Mad Twist основава Metafiziq Recordings през 2008.

http://www.facebook.com/kenogo

Mocks

Димо Пангелов е най-свежото попълнение сред артистите на H.M.S.U. Само за няколко месеца успява да се наложи като успешен диджей на българската дръм-ен-бейс сцена и да събере завидна популярност. В последно време работи усилено и по създаването на своя собствена продукция. Повлиян от стария олдскуул хип-хоп и фънк, Mocks представя като част от своя сет и уникални скречове, които се превръщат бързо в част от концепцията му за изпълнения на живо.

http://www.facebook.com/djmocks

Билети за събитието - в магазините 4:20 Shop (ул. Пиротска 61, София), BreakPoint (ул. Гурко 72, София), Сняг (улица "Хан Аспарух" 16, София), OnlineTrading (булевард Цар Борис III 93-95, София) както и онлайн и за останалата част от страната - http://www.EVENTIM.bg/.

Предварителната цена на пропуските е 15 лв. (8 Euro), на входа – 20 лв. (10 Euro).

Краен срок за продажба – 28 oктомври.

Още - на:

http://www.adnoiseam.net/

Facebook страница на събитието:

http://www.facebook.com/event.php?eid=159491494133405

http://www.hmsu.org/

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички