Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Прея Осасей отново на сцената в X Factor


Прея Осасей отново на сцената в X Factor

5447

Екзотичната Прея Осасей ще се качи на сцената в X Factor довечера, за да изпее специално подготвена песен и да покаже уникалната си харизма и талант.

Именно тя е участникът, когото зрителите избраха да видят още веднъж, след гласуване в официалната анкета на сайта www.xfactor.novatv.bg.

Атрактивната българка с нигерийски произход обича фънк, джаз и дръм-ен-бейс и, въпреки че участва в хип-хоп дует, никога не е взимала професионални уроци по пеене.

Журито беше в нов състав състав снощи. Както MySound.bg вече извести, Ицо Хазарта бе първата звезда, която зае съдийския стол на Васко Василев. По време на соул и ар-ен-би концерта фронтменът на Ъпсурт влезе в ролята на ментор на групата на момчетата. Хазарта успя да се сработи отлично както с поверените му Рафи, Богомил и Jeason Brad Lewis, така и с членовете на журито – Мария Илиева, Поли Генова и Мага. Рапърът прие сериозно задачата и даде компетентното си мнение относно изпълненията на финалистите, но типично в негов стил – поднесено с щипка хумор.

Изявата предостави на феновете на X Factor уникално светлинно шоу, оригинални хореографии и много емоция. Вечерта беше открита с общо изпълнение на Voice Оf Boys, Ангел и Моисей, Рафи, Богомил и Jeason Brad Lewis, които отправиха специален поздрав към нежната половина от публиката с "Only Girl" на Риана.

С акустичното изпълнение на "Apologize" на One Repiblic, Ангел и Моисей се представиха в нова, по-лирична светлина, залагайки единствено на китарата и на своя усет за импровизация и ритъм. Александра доказа, че не напразно я наричат "сестрата на Бионсе", след като изпя с невероятна енергия хита й "Why Don’t You Love Me". А пък Нора, за която йогата е също толкова важна, колкото музиката, убеди, че може да танцува с песента "Family Affair" на Мери Джей Блайдж. В отговор на общото изпълнение на момчетата, четирите дами – Маргарита, Стела, Нора и Сани Алекса, се превъплътиха в ар-ен-би диви, представяйки песента на Джеси Джей "Do It Like А Dude".

За петите елиминации в шоуто Стела и Ангел са приготвили самостоятелни изпълнения с китара. Зрителите трябва да подкрепят тях и останалите свои фаворити, ако искат да ги видят на финал.

Кой ще е петият отпаднал финалист и кой ще продължи напред в шоуто, ще стане ясно по "Нова телевизия" от 20.00 ч. довечера.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички