Без тютюнев дим и фотоапарати на концерта на Amorphis утре


Без тютюнев дим и фотоапарати на концерта на Amorphis утре

3961

Голямото есенно шоу на радио "Тангра Мега Рок" - концертът на Аморфис (Amorphis) и техните две подгряващи групи, е в зала "Арена Армеец" утре.

Тя ще бъда преформатирана, като ще бъде отворен само един сектор с капацитет 1 000 души. Подвижните трибуни ще бъдат прибрани и публиката ще бъде правостояща на терена.

Достъпът на феновете в залата ще бъде през вход B0.

Както MySound.bg вече съобщи, шоуто бе анонсирано в столичния парти център "4 км", но поради големия интерес на родители, които искат да доведат децата си, организаторите и мениджмънтът на групата взеха решение да го преместят на място без тютюнев дим.

Пушенето е тотално забранено в цялата зала, включително и във фоайетата! За неизлечимо пристрастените е предвидена възможност да излизат отвън, пред входа, в специално обособена зона.

Фен, който запали цигара на територията на залата, ще бъде принудително изведен навън, без право да се върне повече в нея, уточняват от "Тангра Мега Рок".

Екипът на медията е наел специално за случая външна охранителна фирма - MVP, чийто тим от 45 души ще се грижи за удобството на посетителите и адекватното отношение в най-новата концертна зала в страната. На входа ще бъдат спирани напитки и фотоапарати.

В залата ще бъдат монтирани два бара, на които ще се предлага вода, както и продукти на спонсора Tuborg.

Поради договора с мениджмънта на гостите, внасянето на професионални и полупрофесионални фотоапарати и камери няма да бъде допуснато! Забраната не важи за устройства от типа "сапунерки".

Залата разполага с чудесен гардероб и тоалетни.

Деца до 10 години ще могат да влизат безплатно, но задължително с придружител с декларация от придружител. Младежи до 18 години също ще трябва да бъдат с придружител и съответната декларация.

Поредната визита на финландците  в София е с две групи, които ги съпровождат в цялото им европейско турне – Leprous от Норвегия и NahemaH от Испания.

ГРАФИК:

19.00 – Отваряне на вратите 
20.00 – 20.30 NahemaH
20.30 – 20.50 set change
20.50 – 21.35 Leprous
21.35 – 22.00 set change
22.00 – 23.30 Amorphis

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички