Билетите за Most Оf Evil Fest 2011 пред изчерпване


Билетите за Most Оf Evil Fest 2011 пред изчерпване

4340

Билетите за фестивала Most Оf Evil Winter Fest 2011 вече са на изчерпване.

Както MySound.bg огласи, събитието е в столичната зала "Юбилейна" на 2 и 3 декември.

След пълната разпродажба пропуските допълнително количество извън обявеното няма да бъде пускано, поради капацитета на мястото и невъзможността то да побере повече от 800 души, обосновават се организаторите от Most Of Evil. Не са предвидени и допълнителни количества за продажба на място.

Содом (Sodom) пристигат в София още на 2 декември вечерта, когато по същото време ще е първата вечер на металиадата с участието на Gorgoroth, Вейдър (Vader), Valkyrja и Еуфобия (Euphobia) (на снимката).

Доайените на немския траш-метъл имат своя програма, която включва посещението на клубове със здрава музика в столицата и лични срещи с техни фенове и приятели от България.

В други новини, родната банда Еуфобия, която официално е част от The Signs Оf Hell Tour 2011 и забиват по сцените на Европа в компанията на екстрeмистите Gorgoroth, Вейдър (Vader) и Valkyrja,  съобщават, че обиколката преминава много успешно и се радват на същия интерес и внимание от страна на феновете, както и самите звезди.

Българските рокаджии  ще имат възможност да защитят за пореден път реномето си и пред родна публика на 2 декември, петък, откривайки Most of Evil Winter Fest 2011.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички