Thin Red Rock Week взривява София с авторски рок за трети път


Thin Red Rock Week взривява София с авторски рок за трети път

2063

Поредното - трето, издание на станалия традиционен фестивал "Тънка червена седмица" (Thin Red Rock Week), ще събере неизкушените фенове на модерния (и млад(ежки) рок на сцената в столичния бар "Тънка червена линия" между 13 и 15 декември.

Една от големите изненади е участието на Димитър Василев-Нуфри и Бастардоломей (Bastardolomey). Взривоопасната банда ще разцепи за десерт в първата вечер на събитието.

Още със създаването си формацията събра хиляди верни фенове в страната и чужбина. А след обстойна дисекция на музиката й, порталът Spirit Оf Metal отсече: "Тази група е една от най-добре пазените тайни в света на метъла!".

На 23 ноември приключи и обявеният в интернет конкурс, според чийто регламент групата, събрала най-много гласове на фенове, ще получи шанса да сложи началото на третото издание на фиестата. Победители в гласуването са Crashbrake, които ще забият на 13 декември. Фаворитите надвиха с 233 гласа
в конкуренция с Takn (228), Invisible Dreams (30), Hate Campaign (19) и Даунслот (Downslot) - 17 гласа.

"Преди две години си поставихме за цел събитието да прерастне в ежегоден фестивал. Днес сме повече от доволни, че имаме такъв голям избор от банди и качествена българска музика! Тези, които ще забият на сцената на фестивала, ще докажат безусловно на какво е способна българската авторска сцена!", категорични са организаторите.

ПРОГРАМА:

13 декември

Crashbrake
Maze
Bastardolomey

14 декември

Soundprophet
Saltriver
4? (Four Question)

15 декември

Natural Born Wizards
Sevi
Алей Син (Alley Sin)

Билетите - на цена от 5 лв., ще се продават на място.

Начало: 20.00.

Очаквайте съвсем скоро още информация за групите, както и други подробности и изненади около феста, оповестиха организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички