Дръм и бас рисунки с Technicolour и Komatic


Дръм и бас рисунки с Technicolour и Komatic

5015

Значи, хващате едно платно – голямо и бяло.

Да, правилно ме разбрахте, платно.

Позиционирате го така, че да ви е най-удобно. Сега взимате бои, но е важно да са по-течни, за да се леят лесно. Акварелни ще свършат работа. С четка за рисуване (голяма) започвате да пръскате по платното. От който цвят ви е най кеф. Тук-там малко по-тежък черен или тъмно син, на други места по-лежерно може да е – със зелено и жълто например. Не пречи и дълбочината на червеното да ползвате. Действайте плавно с четката, а като ви писне – резките движения също са интересни като резултат. Отдалечете се от платното.

Какво виждате?

Ако сте били в столичния клуб Mixtape 5 в съботната нощ, то образът за вас ще бъде напълно ясен. Само платното заменяте с дансинг, боите със звуци, а четката... Е, тя е нещо като съвкупност от 8-членния художествен екип, който се погрижи вечерта да е посветена на по-добрата електронна музика и позитивно настроение.

Основите на партито, организирано от Gibelin Agency, положиха Phirah & Andarez с класики от винил, а след тях Smartech & Presize (Drumrollerz) застъпиха със b2b сет на доста високо ниво.

И тук вече боите просто се изливат. Ама на богато.

Питър Роджърс (Technicolour) и Анди Пауъл (Komatic) изцедиха публиката. Неспирно подксачане до почти 5 сутринта. Няма как да не спомена нещо, макар че май не трябваше... Но пък фактът говори сам за себе си. Става въпрос за един от "нашите" диджеи, който сега беше слушател. Рядко се случва да го видите да се усмихва. Аз обаче го хванах този път! Даже забелязах, че се и поразтанцува! "Прави си извода колко са добри!" – "оправда" се той. Чухме и по-като-за-трещеене тракове, но и се насладихме на специалитета им – ликуид дръм-ен-бейс.

"Добро утро" си казахме с изявата на Criteria & Xonic от Fruit Sessions. Ама не съвсем.

Внезапна промяна в лайн-ъп-а – те бяха заместени от Gomez & Digital Soul (Solid Circle), които не разочароваха последните оцелели.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички