Избери диджей и клуб на България, получи награда


Избери диджей и клуб на България, получи награда

4325

Beck’s стартира специална игра за всички фенове на клубния живот у нас в навечерието на 2012.

Инициативата е онлайн и е част от партньорството на марката с конкурса за най-добър диджей и най-добър клуб на България под шапката на Awards.bg.
Надпреварата се провежда за втора поредна година и има за цел да избере най-добрите диджеи и парти места в цялата страна.

Почитателите на модерната електронна музика могат да гласуват за своя фаворит във всяка една от категорите на уебсайта на awards.bg, като към него могат да влязат и през Facebook страницата на Beck’s - www.facebook.com/Becksperience.Bulgariaq. Там вече е активна и игра, която предизвиква феновете да дадат предположение кой от номинираните в двете категории – за  най-добър диджей и най-добър клуб на България, ще бъде финалист в конкурса.

За да дадат вота си за своите фаворити сред номинираните от awards.bg, желаещите трябва да like-нат страницата на Beck’s във Facebook и да се регистрират в нея. Имената на номинираните са публикувани в специална категория във Facebook страницата - Beck’s In The Game. В играта могат да участват всички фенове,  които са навършили 18 години, и които биха искали чрез мнението си да са част от клубната сцена на България и от налагането на тенденциите в нея. Съревнованието продължава до 10 януари 2012.

Победителите в категориите за най-добър диджей и за най-добър клуб на България ще станат ясни на 18 януари. Чрез жребий измежду имената на всички участници в играта на Beck’s, чието предположение за победителите в отделните категории са се оказали верни, ще бъдат изтеглени и късметлиите, които ще спечелят награди.

Те са дизайнерски слушалки Bеск’s и покани за церемонията по награждаването на победителите. И това е само част от историята, тъй като чрез тях емоцията от любимата музика продължава и след приключването на играта, уточняват организаторите.

Партньорството между Beck’s и Awards.bg съответства на философията на пивото да бъде част от организацията и емоцията на най-значимите музикални събития.

Марката има и своя собствена платформа - Beck'sperience, чрез която прави възможни някои от най-вълнуващите концерти в страната.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички