Phuture Shock ще свирят на фестивала EuroSonic на 12 януари


Phuture Shock ще свирят на фестивала EuroSonic на 12 януари

3914

12 януари е денят, в който Фючър Шок (Phuture Shock) ще изнесат концерт в холандския град Грьонинген.

Както MySound.bg вече извести, родната формация ще представя страната ни фестивала EuroSonic, след като спечели специалната награда на 42-о издание на конкурса за нова поп и рок музика "Златна пролет" 2011, организиран от БНР. Десислава Андонова и Филип Александров (Фи) победиха в песенната надпревара с изпълнението на "Sweet Lovin'".

Българите ще се изявят в Музикалното училище пред 2 000 музикални спецове от бранша от цяла Европа. Сетът на групата ще продължи един час. Изпълнителите ще се появят на сцената около 22.30 - 23.00 ч. (тоест - в праймтайма от втория ден на събитието), научи MySound.bg от Деси.

"Заради други ангажименти няма да можем да останем и за трите вечери", изрази съжаление фронтдамата. Фючър Шок ще бъдат в Амстердам предишния ден - 11 януари, прибират се в София на 13 януари.   

Деси и Фичо, които издадоха последния си дългосвирещ албум "In & Out" през 2010, са автори на музиката, текста и аранжимента на "Sweet Lovin'". В записите участват и барабанистът Деян Драгиев-Даката и китаристът Петко Дреников, които се изявяват с тандема на концертите. Петко обаче е възпрепятстван този път. Неговото място ще бъде заето от китариста Майк де Лука, живеещ в Париж, който е много близък със сестрата на Филип, обясни Андонова. С тях ще свири и тромбонистът Константин Атанасов, известен от участието си няколко български бигбендове.

Музикантите възнамеряват да дадат всичко от себе си, наясно с възможността да получат интересни предложения, подобно своите колеги от Гравити Ко. (Gravity Co.), Акага и D2, които се представиха отлично в предишните издания на същия фестивал. 

Фючър Шок са се концентрирали върху работата по ремикси на някои от пиесите, включени в "In & Out". Певицата не желае да се ангажира с анонс  кога точно ще се появи той. "По-добре е да не се "връзвам" с време, за да не разочароваме феновете", не крие Андонова.

Според думите й Фючър Шок имат и готов видеоклип по "Sweet Lovin'", чието официално представяне ще бъде навръх Свети Валентин - 14 феврауари. "Той не е на любовта тематика, но е пак в същата емоционална гама", обясни певицата, която се подвизава и като диджей.

Преди това обаче - на 18 януари, съставът събира почитателите си в Sofia Live Club.   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички