Веси Бонева представя нов проект на наградите Best DJ & Best Club


Веси Бонева представя нов проект на наградите Best DJ & Best Club

4288

Веси Бонева (Vessy Boneva) избра да направи промоция на най-новото си видео - към песента "Work Of Art", на церемонията по награждаване на най-добрите сред диджеите и клубовете у нас.

Както MySound.bg огласи, събитието Best DJ & Best Club на България ще се състои в софийската зала Rainbow Plaza от 20.30 ч. на 18 януари.

Музиката и аранжиментът на "Work Of Art" са на Светлин Къслев, текстът - на Rachel Row, продуцент е Seeves Music. Режисьор е Шошо (ShoSho), а стайлингът е дело на Антония Йорданова (Knapp). Песента и клипът ще се завъртят ексклузивно по Music Space TV и Music Space Radio.
 
Феновете на клубния живот у нас гласуваха до вчера за своите фаворити сред диджеите и клубовете на специално създадена за целта онлайн платформа - www.awards.bg. Двама от участниците, чийто избор е съвпаднал с финалистите на конкурса, ще имат възможност да спечелят награда. Техните имена ще бъдат изтеглени чрез жребий. Късметлиите ще получат дизайнерски слушалки Bеск’s и покана за церемонията. 

Кулминация на кампанията по гласуване за втора поредна година ще е галата, на която ще бъдат връчени отличията на избраните за най-добри във всяка от отделните категории. Освен изпълнителката на "If You Want To Touch Me", в шоуто със свои изпълнения ще участват и Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project) с новата си певица Надя. Те ще представят своето ново парче "I Love My DJ". Отделно DJ Dian Solo ще се появи с уникалния си подарък – единствения в България touch-screen диджейски пулт.

Декорът на сцената е на Disco Designer (disco-designer.com) - компания, която прави интериора на нощни клубове и дискотеки по целия свят и която подкрепя тазгодишното издание на наградите.

Част от номинираните български диджеи ще пристигнат по особено фамозен начин на шоуто, подобно на холивудски звезди, издават организаторите. DJ Borra и швейцарската диджейка Dinka ще дойдат в ефектна лимузина. Кандидатът за наградата на Best Retro DJ - Марти Джи (Marti G.), също обещава да се появи ефектно, напомняйки същински американски рапър.

Всеки фен, който иска да стане съпричастен към церемонията, ще може да я проследи в реално време на www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria, а след това да се присъедини към афтърпартито, подробности за което ще бъдат анонсирани скоро.

Наградите за Best DJ & Best Club на България се провеждат с помощта на Beck’s.

Снимки от мейкинга - в секцията "Галерии".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички