И Mеshuggah ще свирят на Loud Festival 2012


И Mеshuggah ще свирят на Loud Festival 2012

1686

Мешуга (Mеshuggah) е четвъртата банда, потвърдила участие на Loud Festival 2012.

Шведите ще свят на 3 юни, неделя, когато ще се представят и пионерите на траша Анайълейтър (Annihilator). Както MySound.bg вече огласи, събитието ще се проведе на Парк Летище София (до Терминал 2) на 2 и 3 юни. Полските блек/дет метъл войни Behemot и легендарните У.А.С.П. (W.A.S.P.) са в афиша на първия ден. Останалите участници във феста ще бъдат обявени скоро, обещават организаторите от Loud Concerts.

Феновете на екстремния метъл нареждат Мешуга сред най-зверските и ненормални банди. Шведите са известни в метъл средите с комплексната си музика, съчетаваща умопомрачителна техничност, рок елементи, странното темпо на експерименталния джаз и бруталността на траша. Този саунд ги нареди сред законодателите на стила math metal. Създадена преди повече от 25 години, групата не спира да разбива границите на представите за метъл. В дискографията  ѝ са 7 студийни албума, редица EP-та  и компилации. Бандата се слави и с впечатляващи шоута на живо.

Петорката ще издаде осмия си албум "Koloss" на 23 март. "Това е 54-минутно брутално метъл изживяване, непрепоръчително за хора със слаби сърца", обясняват групарите.

Двудневните билети за Loud Festival 2012 на цена от 99 лв. са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg (в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, "Пикадили", "Техномаркет", Public и други) и онлайн чрез www.eventim.bg

Още за феста и участниците - на:

www.loudfestival.bg

www.facebook.com/loudfestivalsofia

www.twitter.com/LoudFestival

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички