Лудите Integrity вършеят в клуб The Box, метъл хардкор до дупка


Лудите Integrity вършеят в клуб The Box, метъл хардкор до дупка

3632

Всепомитащата с хардкора си американска банда Интегрити (Integrity) ще се развихри в столичния клуб The Box довечера.

Гостите удрят хедлайн по покана на Re-Act, а в събитието, чието начало е 19.30 ч., ще се изявят още белградската супергрупа The Bridge, ветераните на родния хардкор Вендета (Vendetta) и Blackmail.

Билети - чрез Ticketstream.bg и Eventim.bg, а и на вход: 30 лв.

Интегрити са една от най-култовите групи в метъл-кор течението, като много хора ги смятат за основоположници на този стил. Шайката от Кливлънд е основно влияние за всички банди, които вкарват бруталността на метъла в своето хардкор звучене и днес. Лидерът и фронтмен на групата Дуид е един от хардкор-пионерите – той е отговорен за отприщването на метъл-кор вълната и стотиците формации, тръгнали по тези стъпки. Интегрити маркираха нова ера в екстремната музика – това което правят те, може да бъде определено като саундтрак към апокалипсиса на новата ера, комбиниран с фанатичните видения на Дуид. Той и неговите момчета винаги са установявали нови стандарти и различни граници за групите в този стил. Затова и гостите са актуални и за хардкор, и за пънк, и за метъл феновете, както и за последователите на експерименталната, готик и други екстремни музикални форми.

"Мразя Кливлънд, а турнето е един добър начин да се махна оттам, да видя различни държави и да се срещна с нови готини хора", призна култовият певец по време на предишния концерт на бандата у нас. Той се състоя в столичния Военен клуб на 16 септември 2003, а в резачката участваха и Броукън Ин Спирит, Хидън, Ласт Хоуп (Last Hope), Хенг, Скинфлик, Смут и, естествено, Вендета.

Белградската формация The Bridge пък ще представи накуп членове на Hitman, Deadrise и Jain.

Новият адрес на The Box е: булeвард "Сливница" 178 (Лъвов мост).

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички