Guns N Roses в оригинален състав за Rock & Roll Hall Of Fame


Guns N Roses в оригинален състав за Rock & Roll Hall Of Fame

4590

Guns N' Roses ще се съберат в оригиналния си състав по случай въвеждането им в Залата на славата на рок-ен-рола (Rock & Roll Hall Of Fame), извести Contactmusic, позовавайки се на думите Dizzy Reed, който е единственият от стария формат на групата, освен Axl Rose.

Както MySound.bg вече съобщи, кийбордистът ще гостува със знаменитата банда у нас за концерт в афиша на Sofia Rocks това лято.

Axl Rose, Slash, Izzy Stradlin, Duff MCKagan и Steven Adler със сигурност ще присъстват на церемонията в Кливлънд, Охайо, на 14 април, но не е ясно дали ще се изявят на сцената. С тях ще бъдат и другите "гънъри" Gilby Clarke (китара) и дръмърът Matt Sorum.

"Знам, че всички оригинални членове ще бъдат там, но не и какво точно ще стане. Това е един от онези случаи, за които съм сигурен, че всичко ще е много гот. Лично аз ще отида с добро отношение, бистър ум и благодарно сърце", обяви Reed. Запитан дали е обсъждал с Axl Rose тази тема, кийбордистът призна: "Честно казано, не! Не зная дали, защо и как да я подхвана - това не е нещо маловажно. Не е ставало дума още, но съм сигурен, че ще се наложи да го обговорим в един момент".

Guns N' Roses бяха номинирани веднага след като това стана възможно, а именно - 25 години след излизането на дебютния им албум, според регламента за въвеждане в Hall Of Fame. Slash вдъхна известна надежда у феновете в началото на тази година, споделяйки, че съществува възможност легендарната формация пак да се събере. Желанието на китариста, който в момента работи върху своя втори солов проект, е да изглади отношенията си с фронтмена Axl Rose.

"Никой не може да предугади как ще се случат нещата с Guns N' Roses", каза Slash, но коментарът на фронтмена дали изобщо ще се появи на церемонията в компанията на бившите си колеги бе повече от уклончив.

HBO ще излъчи през май церемонията по въвеждането на новите герои, сред които са The Small Faces/ Faces, Donovan, Red Hot Chili Peppers (чийто дебют пред родна публика на живо предстои в София на 1 септември) и Бийсти Бойс (Beastie Boys). Това ще е първата първата публична изява на бандата след  откриването на рак у MCA (Adam Yauch) с рак през 2009.

Създадена през 1983, в Залата на славата на рок-ен-рола ще бъдат въведени още починалата през 1997 пианистка и певица Лаура Найро, блусменът Фреди Кинг и продуцентите Дон Киршнер,Том Дауд, Глин Джоунс и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички