Sounds Of Extreme Tour 2012 ще мачка и в София


Sounds Of Extreme Tour 2012 ще мачка и в София

1374

Sounds Of Extreme Tour ще премине и през София, информираха от Dosera Entertainment и European PR.

Убийственият пакет на обиколката включва легендите на американския дет метъл Malevolent Creation и Vital Remains, безкомпромисните машини от Бразилия Krisuin, а и италианците Hatesower.

В турнето на бандите са над 30 шоута в Европа, а за България датата е 2 март (петък), мястото е столичният клуб R.B.F.
 
Обиколката на здравия пакет, спретнат и дирижиран от полската агенция Massive Music (www.massive-music.pl), стартира на 27 януари и ще завърши с концерт в  Букурещ на 3 март.

Билетите са по 20 лв. на предварителна продажба и 25 лв. в деня на събитието. Ще се продават чрез Eventim и техните партньори (каси) в цялата страна, както и онлайн на www.eventim.bg.

Ниските цени на пропуските категорично говорят за нашата любов към ъндърграунда и демонстрират безкористните ни подбуди за организирането на концерт като този, подчертават организаторите, надявайки се Dosera Entertainment (www.doseraarts.gr) и партньорите й за България - European PR, да бъдат приети радушно, за да могат родните фенове и в бъдеще да се радват на подобен род стойностни концерти.

Вратите на клуба отварят в 19.30 ч.

Бандите свирят в следния ред:

20.00-20.30 Hatesower (30 мин.)

20.45-21.35 Vital Remains (50 мин.)

21.50-22.50 Malevolent Creation (60 мин.)

23.05-00.05 Krisiun (60 мин.)

Планирано е и препарти в столичния метъл бар The Black Lodge от 21.00 ч. на 28 февруари (вторник). Ще звучи селектиран сет с музика на бандите, които ще участват, както и други класики в жанра (Cannibal Corpse, Obituary, Morbid Angel, Six Feet Under, Дет (Death). 3-4 часовата плейлиста е подбрана от ходещата енциклопедия на метъла - Боян Стойчев, който е познат от дългите години ревюиране на стотици албуми и концертни репортажи в специализирани музикални издания като РИТЪМ и "Хаос" (а и ярко перо на MySound.bg - б.р.) Един от посетителите ще може да спечели и билет за концерта чрез томбола в бара.

Вход свободен.

Бира на достъпна цена - колкото искате, поясниха организаторите.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички