Rawk’n’Roll, тоест Smallman, Vrani Volosa и Center с общо шоу


Rawk’n’Roll, тоест Smallman, Vrani Volosa и Center с общо шоу

3185

Три от най-идейните и оригинални формации от модерните метъл и рок сцена у нас ще свирят заедно.

Фензинът Rawk’n’Roll е поканил Smallman, Vrani Volosa и Center в столичния клуб Mixtape 5 от 20.30 ч. на 15 март.

В България има силни групи – групи, които правят широки крачки напред, които извеждат музиката си до нива, недостигани у нас, и искат да я покажат такава, каквато те самите я чуват и виждат. А феновете им го заслужават. Ние сме фензин и сме фенове на тези банди. Затова и заедно с три от най-дейните и самобитни български банди ще направим следващата крачка напред и нагоре, оповестиха  организаторите.  
 
Билети на цена 10 лева - в мрежата на Eventim, като в деня на концерта ще струват 12 лева.

Участниците в събитието доказаха, че са явление в модерния български рок и метъл. Очаква ни въздействащ спектакъл, с грабващи звук и визия, а бандите ще поднесат не една изненада на феновете си. Локацията, чудесната обстановка и повече от адекватните условия на клуба гарантират  страхотна мартенска вечер за всеки, който обича хубав и силен рок и метъл, анонсираха организаторите.

Smallman успяха да наложат името си като еталон за силен и въздействащ алтернативен рок, преплитайки мощни китарни рифове с високия глас на гайдата, силно сценично присъствие и запомнящи се парчета. Това ще бъде и първият концерт на групата за 2012.

Vrani Volosa изоставиха суровия блек метъл от първия си албум и скочиха в дълбоките води на атмосферичен езически метъл, с много китарни мелодии, стегнат ритъм и чисти вокали. Събитието е и техният реванш към софийската публика за отложеното им участие на концерта на Alternative 4 през декември.

Center забиват силен стоунър и алтърнатив рок, който ги изстреля на първо място в конкурса Jack Daniel’s Battle Of The Bands 2011.

Кой твърди, че инструменталните рифови резачки не стават за вилнеене?

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички