Светльо Хиподилски и The Legends тръгват на национално турне


Светльо Хиподилски и The Legends тръгват на национално турне

4021

Eдна от най-атрактивните банди на родната рок сцена - Светльо & The Legends, поема на национално турне.

Първият ѝ концерт ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 21.00 ч. утре. Група ТКЗС ще открие вечерта.

Светльо Хиподилски обещава да представи "Love Her Madly" - е преработен вариант на парчето на Доорс (The Doors). Той ще звучи в репертоара на бандата и по време на обиколката ѝ из страната. Серията от концерти включва 10 от градовете у нас, датите за които са основно през април. Първото шоу извън София ще бъде в Благоевград на 28 март, след което групата със сигурност ще посети Велико Търново, Стара Загора, Сливен, Бургас, Свищов, Плевен, Варна и Габрово. Очаква се да бъдат включени още локации, като подробности за самото турне ще бъдат обявени съвсем скоро, по думите на организаторите от "Строежа".

Mixtape 5 ще отвори врати в 20. 00 ч. Билети за концерта ще се продават единствено и само на място в клуба на цена от 8 лв.

Междувременно стана ясно, че Светльо Хиподилски и The Legends усилено работят по нов материал. Групарите записаха три нови парчета в студиото на Огнян Кьосовски (барабанист на Контрол). В тях участва и новият китарист - Мъни от Холера, който се присъедини към формацията преди няколко месеца. "Митко" и "Залезът" са авторски песни. По едната от тях ще бъде заснето видео съвсем скоро.

Целият проект се осъществява с подкрепата на Jack Daniel’s.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички