Swing Cabaret – смяна на епохите, ролите и настроението


Swing Cabaret – смяна на епохите, ролите и настроението

5634

Сентиментъл Суингърс (Sentimental Swingers) ще преобразят Sofia Live Club в истинско кабаре на 30 март.

Заедно с Михаил Йосифов секстет трите дами ще представят своя спектакъл с всички необходими съставки на кабарето, в което няма забранени неща. В петъчната вечер ролите ще се сменят, епохата ще е различна и това ще личи по всеки детайл от шоуто, обещават неговите организатори.

Началният час е 22.00, когато загадъчните и непредвидими диджеи от The Smugglers Collective ще подготвят почвата за появата на изкусителките на вечерта – Рони, Деси и Вяра (в средата на снимката). В тяхното кабаре ще има специални гости и изненади. На сцената ще пеят Нено Илиев и Милица Гладнишка, които готвят специален кабаретен поздрав. Освен на емблематични кабаретни и суинг стандарти, публиката ще се наслади и на танго, цигански романс и френски шансон.

Сентиментъл Суингърс ще представят три сета, ще сменят повече от четири костюма и ще впечатлят своите почитатели с чувствена, дръзка и стилна хореография. В сценария на вечерта ще има и екстравагантни препратки към сцени от филми като "Ах този джаз!", "Кабаре", "Роджър Рабит" и други. Вдъхновени от киното, трите дами ще го пренесат на сцената в клуба.

В абсолютно запълнената си с организиране на голямото събитие програма, Сентиментъл Суингърс успяха да направят и запишат ново авторско парче, което е номинирано в конкурса на БНР  "Златна пролет" - "Unemployed Lovers"

(чуй парчето и подкрепи неотразимите дами на:

http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#http://bnr.bg/sites/zlatnaprolet/Chart/Pages/Chart_2012.aspx)

Билетите за 30 март ще се продават само в Sofia Live Club в деня на концерта – на цена от 15 лева.

По време на събитието неговият официален фотограф ще снима всеки, който желае, пред стената на Сентиментъл Суингърс, а след това снимките ще бъдат качени на страницата на дамското трио във Фейсбук: https://www.facebook.com/SentimentalSwingers.

Ще бъде отделено особено внимание на винтидж или кабаретните облекла и прически на гостите.

Специално за приятелите на суинга и хубавите им снимки, пресъздаващи епохата на 30-те, магьосниците от "Арлет" ще направят с косите и лицата им чудеса преди концерта, като комплимент от Сентиментъл Суингърс. Точно в 20.30 ч. обособената в клуба зона "Арлет" ще очаква желаещите да се потопят в необикновената нощ с най-подходяща кабаретна прическа и грим.

Накрая всички присъстващи ще могат да излеят емоциите си от преживяното на хартия. "Златната книга" на Сентиментъл Суингърс ще ги очаква!

Swing Cabaret ще промени настроението ви с дълготраен ефект, обещават организаторите, приканвайки на шоуто.
         

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички