Най-после! Белослава с премиера на новия си албум!


Най-после! Белослава с премиера на новия си албум!

4019

Да, този път е истина!

През последните две години Белослава обясняваше - от месец на месец и от сезон на сезон, че е "почти готова" със своя нов албум, обаче непрекъснато пренасрочваше датата на официалната му поява.

Но ето че дойде денят, в който проектът действително е завършен, а денят на официалното му представяне с концерт е ясен: 28 април. Мястото - зала "България", часът - 20.00. Както MySound.bg много отдавна информира, дискът на знаковата вокалистка (и харизматична дама), се нарича "Когато има защо...". Дългосвирещият запис излиза цели шест години след предишния диск на Белослава. Музикален продуцент и автор на музиката в "Когато има защо..." е Живко Петров, а в записите участват Димитър Семов, Антони Рикев и Калин Вельов, както и тромпетистът Венцислав Благоев и саксофонистът Васил Енчев, заедно с уникалните гласове на Елена Кокорска и Александър Славчев, с които Слава се изявява на концерти напоследък.  

Билетите за концерта на Белослава в зала "България" са в продажба от днес, 4 април, в мрежата на Eventim, на цена от 35 лв.

Ето как звучи поканата от самата Белослава: "С настъпването на пролетта каним всички на официална премиера на третия албум "Когато има защо..." в достолепната зала "България", сред звуците на аристократичния "Арена Оркестра" с концертмайстор Пламена Жекова, духа на оживялото акустично диско и комбинацията на музиканти от нивото на световната сцена". "Музиката в албума прилича на късен летен следобед пълен с чисти звуци между истински приятели", допълва Белослава за новите си изпълнения.

Записът събира някои от любимите ни и познати песни от последните години нейни песни като "Празен поглед", "SuperGirl", "Всяка година по същото време","Why", "Father Funky" и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички