Белослава срещу майка си Анета Сотирова в Аз обичам България


Белослава срещу майка си Анета Сотирова в Аз обичам България

6265

Майка и дъщеря ще застанат една срещу друга в поредното издание на "Аз обичам България", което ще бъде излъчено по "Нова телевизия" от 21.00 ч. днес.

На изпит по родолюбие ще се изправят певицата Белослава и майка й – актрисата Анета Сотирова. Двете дами ще защитават капитанската чест съответно на Андрей Слабаков и Юлиан Константинов.

Освен тяхното чаровно присъствие, двамата капитани ще разчитат и на представители от няколко поколения. От страната на бойния режисьор ще застанат Ицо Хазарта и журналистът Драго Симеонов, а още по-бойният Юлиан Константинов ще разчита на опитните Благовест Аргиров и репортера на Нова ТВ Иван Черкезов.

След като в последния епизод на "Аз обичам България" - за първи път в историята на шоуто, капитанската битка завърши с равенство, двата отбора ще бъдат твърдо решени този път да играят до победа. А нея ще трябва да си извоюват с много труд и верни отговори.

Какво представлява ястието "суй чушчи с уо", представено по време на кулинарната изложба "Това е Банско", колко процента от българите предпочитат скара и бира пред опера и балет, кой отбор ще се справи най-успешно с предизвикателството "Спагети уестърн" и кой ще бъде най-атлетичният и издръжлив участник от двата отбора, ще стане ясно от поредния епизод довечера.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички