The A.X.E. Project с първо DVD


The A.X.E. Project с първо DVD

3951

Първото официално DVD на The A.X.E. Project - Dark Tales: Live 2011, вече е в продажба и може да бъде закупено не само в музикалните магазини в страната, но и извън нея.

Освен стандартното DVD, проектът се предлага и в специално издание, което включва дебютния албум на бандата "Stories From A Lost Realm Part One" (2010) (в двойна кутия). Песните от концерта са пуснати за дигитална дистрибуция и могат да бъдат закупени на mp3 формат чрез iTunes, Amazon, CD Baby и други. Освен концерта Dark Tales: Live 2011, има и екстри: 3 вида аудио (караоке, стандартен и Dolby 2.0), т.нар. angle с поглед откъм барабаните, субтитри на 3 езика, слайд шоу със снимки от концерта и видеоклип към песента ""Werewolf", заснет в студиото на групата по време на записите на дебютния албум.

За да благодари на публиката за страхотната атмосфера по време на концерта, бандата е включила имената на всички пожелали това фенове на Блайъд Гардиън (Blind Guardian) в секцията Credits на самия концерт, обясняват от мениджмънта на бандата.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички