Last Hope готови с новия албум. Хардкор More Than Ever!


Last Hope готови с новия албум. Хардкор More Than Ever!

4870

Дългоочакваният нов албум на Ласт Хоуп (Last Hope) – "More Than Ever", излиза официално на 11 май.

Издаването на диска ще бъде съпроводено с концерт-промоция - освен Ласт Хоуп на сцената в голямата зала на столичния клуб Mixtape 5 ще излязат още Brothers In Blood, Redound, Blackmail и Expectations.

Началото на събитието е 19.30 ч., цена на билета за вход - 8 лв. Има и специална оферта – пропуск плюс диск за 15 лв.

Освен албума на Ласт Хоуп, същата вечер ще бъдат представени още две важни издания на две от групите в мини-феста – новото ЕР на Brothers In Blood "As Time Goes By", както и дебютното демо на младата софийска хардкор надежда Blackmail.

Новият проект на Ласт Хоуп е записан в софийското студио Sub Zero заедно с италианския продуцент Алесандро Адзали (с когото групата работи и по "Test Of Time" (2007) и ЕР-то си "Reality Check"). Материалът е миксиран и мастериран в италианското студио Aplha & Omega.

"More Than Ever" съдържа 14 чисто нови парчета – в няколко от тях участват интересни гости и приятели на бандата от българската и световната хардкор сцени. Както MySound.bg отдавна огласи, сред тях са Брайън Харис от Death Before Dishonor и Антъни Херера от Take Offense.

"Първоначалната идея беше да е рязко завръщане към олдскуул хардкора" – разказва вокалистът на групата Александър Бояджиев–Чиката. "Но не се получи така. И май за добро. Стана микс от влияния. Сега има доста от така наречения груув, който всеки търси", допълва фронтменът.

"Албумът е под 30 минути, защато парчетата са по-къси и стегнати", обяснява Чиката. Сред песните в "More Than Ever" са "Someone Else", "Generation Lost" и "The Code".

По неговиге думи Ласт Хоуп са можели да издадат албум още миналата година, но са предпочели да извлекат максимума от песните."Тествахме ги на живо по време на турнето в Португалия с No Turning Back. Как звучат, как се чувства групата с тях, как ги възприемат хората – разказва той. – И така узряха. После направихме доста промени на детайли. А това е важно. С повече изпипани детайли стават парчета, които ще останат в историята".

Италианският продуцент Алесандро Адзали долетял до София специално да наблюдава записите.

"Търсим нещо много категорично, шумно и прецизно като звучене. Песните са добри, много директни и хващащи. Хората ще ги пеят по концерти", убеден е той.

Още - на:

www.facebook.com/lasthopehardcore

www.youtube.com/lasthopehardcore

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички