Сливница Рок Фест 2 събира музиканти от две поколения


Сливница Рок Фест 2 събира музиканти от две поколения

4621

Второто издание на Сливница Рок Фест ще се състои на градския площад на 26 и 27 май.

Основна цел на организаторите е да предложат разнообразна програма с акцент върху рока и метъла, превръщайки събитието в ежегодно, от една страна, от друга, да дадат възможност да младите български банди да популяризират музиката си, като свирят на една сцена с вече утвърдени групи и изпълнители.

В афиша тази година са Rising Evil, Chrashbrake, Experiment, Sevi Band и Алей Син (Alley Sin) в първия ден, на следващия ще свирят Рошавите борчета, Go Week, Eruption, Летците, Александра Алекснадрова, а хедлайн ще ударят Krossfire и Васко Кръпката. Ученици, които правят първите си музикални стъпки, също получават сцена за изява.  

Така, в продължение на два дни, феновете и гостите на града ще имат възможност да чуят едни от най-любимите си песни, да видят разнообразни групи, да чуят много нова авторска музика, да се насладят на атмосферата, да разгледат града и красивите местности около него.

Близостта на Сливница до столицата (на 30 километра от нея в посока на границата със Сърбия), e чудесна предпоставка и удобство за всичко това, убедени са организаторите, припомняйки, че с кола се стига за 30 минути.

Друг транспорт:

Влакове : 13.25,14.55,17.09,19.22 (от Централна гара, София). Слиза се на спирка Сливница, която е след гара Сливница. Последната спирка на влака е Драгоман, това и пише на електронното табло на гарата.

Автобуси: 13.00, 16.00, 20.00 (София – Алдомировци). Автобусът тръгва от Захарна фабрика .
София – Драгоман: 12.00, 13.20, 14.50, 17.50, 18.50, 19.20, 20.05. Автобусът тръгва от гара Север .

И двата автобуса могат да се хванат от метростанция "Сливница" (голямата спирка - посока караулката на Люлин).
               

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички