ON! Fest 2012: Включи се!


ON! Fest 2012: Включи се!

4230

Второто издание на ON! Fest - първият и единствен фестивал в България, който събира на едно място различните течения от градската култура в колоритна селекция с най-интересното в съвременното градско изкуство, начини на забавление, спорт и лайфстайл, ще се проведе в Интер Експо център в София на 21, 22 и 23 септември.

Музика, танци, графити, паркур, технологии, игри, японска култура, градски и екстремни спортове и още много забавления ще бъдат част от тематичните зони ON! Party , ON! Dance, ON! Graffiti, ON! Games, ON! Tech, ON! Street и ON! Aniventure.

Още по-богата програма на по-голяма площ ще включва ON! Fest 2012, който за втори път ще се проведе с генералната подкрепа на Столична община и под патронажа на кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова. Допълнителното удобство за посетителите тази година ще бъде новата метростанция, която ще улесни достъпа до зоната на фестивала.

ON! Fest 2011 предизвика изключителен интерес у публиката и медиите с интерактивния си формат, който събра на едно място всички занимания на младите хора в България. Над 8 000 човека преминаха през седемте тематични зони в трите фестивални дни. Над 300 бяха посетителите на първата Game Dev конференция за разработка на игри. Събитието не само представи различните лица на градската култура, но и срещна и запозна посетителите с любопитни общности, каузи, хобита и личности.

Амбицията на организаторите е всеки участник и посетител, който се включи във второто издание, да изживее своето специално ON! приключение.

Накратко, ON! FEST 2012 те предизвиква: ВКЛЮЧИ СЕ!

Ето какво те очаква, ако го направиш…

И тази година втората вечер на ON! Fest (22 септември) ще бъде посветена на бас вибрациите, с още по-запомнящо се ON! Party, организирано в партньорство с H.M.S.U. Хедлайнърите тепърва ще бъдат обявени, но организаторите обещават имена от върха на класациите за дъбстеп и дръм-ен-бейс.

Зоната за японска култура ON! Aniventure също ще бъде още по-голяма, с повече тематични уършопи, като тази година ще има специална сцена за cosplay конкурса, в който всеки може да се облече като любимия си персонаж от аниме, манга или видео игра и да се състезава за голямата награда – участие в Европейското състезание по Cosplay.

ON! Technology & ON! Gaming също ще бъдат разширени, с повече изложители и по-епични турнири по най-играните на състезателно ниво компютърни и конзолни игри. Второто издание на първата по рода си Game Dev конференция за разработка на компютърни игри обещава още по-любопитни български и чуждестранни лектори.

На ON! Dance хип-хопът ще бъде допълнен от паралелна програма с латино танци, а ON! Graffiti ще включва впечатляващ списък с чуждестранни гости и още по-голяма площ за рисуване. ON! Sports ще бъде разширена почти тройно, с богата селекция от нови градски и екстремни спортове, сред които – турнир по Streetball.

ON! Fest 2012 ще включва и много нови зони и активности – фотография, изкуства, литература, още музика и много, много любопитни занимания.

ON! Fest e на http://onfest.bg/ и на http://www.facebook.com/ONfest

Информация за типовете билети за фестивала и цените им ще бъде огласена скоро.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички