Аxl Rose: Идваме в София с тричасово шоу!


Аxl Rose: Идваме в София с тричасово шоу!

4603

Ексцентричният фронтмен на Guns’N’Roses - Аксел Роуз (Аxl Rose), ще зарадва хилядите си фенове в България със специален тричасов сет, съобщи Петър Петров от "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни", организиращи фестивала Sofia Rocks.

Както MySound.bg нееднократно информира, събитието ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски" на 7 и 8 юли.

Първоначално от щаба на групата са заявили двучасово шоу, но преди дни вокалистът уведомил родните промоутъри, че вместо обичайната си фестивална програма възнамеряват да направят за българската си публика специален сет, който вероятно ще продължи повече от три часа.

Пред българската рок публика в рамките на събитието ще се изявят 12 групи от най-големите имена в рока, 11 от които никога досега не са свирили у нас.

В събота и неделя на 7 и 8 юли вратите на стадиона ще бъдат отворени още от 12. 30 часа, за да могат всички фенове спокойно да заемат местата си преди началото на концертите. Фестивалната програма и в двата дни започва още в 14.30ч. защото повечето от бандите ще направят сетове от над един час, а хедлайнърите във всеки от дните ще се изявят с пълния си концертен репертоар

Ред на излизане:

7 юли

GODSMACK - 22.00 ч. - отворен финал
TRIVIUM -  20.15 – 21.30 ч.
CLAWFINGER  - 18.45 – 19.45 ч.
HEAVEN SHALL BURN - 17.30 – 18.15 ч.
SCAR SYMMETRY - 16.15 – 17.00 ч.
SWEET SAVAGE - 15.00 – 15.45 ч.

8 юли

GNR - 22.30 ч. -  отворен финал
IGGY & THE STOOGES - 21.00 – 22.00 ч.
KAISER CHIEFS - 19.30 – 20.30 ч.
WITHIN TEMPTATION - 18.00 – 19.00 ч.
UGLY KID JOE - 16.30 – 17.30 ч.
LOU GRAMM - 15.00 – 16.00 ч.

Дванадесетте групи, които ще участват в рок маратона ще се настанят в специално изградено за тях градче в Борисовата градина, което ще надмине по мащаби всички съоръжения, строени до момента в зоната зад сцената на стадион "Васил Левски".

Бандите ще се настанят в над 50 шатри, а специална техника и пироефекти ще бъдат доставени от различни точки на Европа. Над 300 души ще бъдат ангажирани с продукцията, като само 85 от тях пристигат заедно с Guns N’Roses и ще бъдат изцяло заети с продукцията на групата.

За Аксел едно от най-важните неща е да излезе пред феновете си в перфектна форма, затова точно преди да се качи на сцената той винаги тренира във фитнес зала. За целта във фестивалното градче зад сцената ще бъде изградена мобилна фитнес зала, част от уредите за която ще пристигнат с останалата техника на бандата.
 
12 свежи червени рози и 12 бели рози ще красят масата в гримьорната на Аксел Роуз. Шампанско, бира, енергийни напитки и витаминизирана минерална вода са сред питиетата, поръчани за артиста. Разнообразие от свежи плодове, зеленчуци, фреш от моркови и целина и много лайм са сред предпочитаните от него храни. Звездата ще наблегне основно на сандвичите, за което са поръчани плата с различни съставки за сандвичи – сирена и колбаси.

В зоната зад сцената ще има и пиано, на което артистът ще може да свири и композира в часовете преди излизането си на сцената на Sofia Rocks 2012.

Входът в зоната на фестивала ще става с билет + специална гривна, която ще валидира и достъпа на втория ден. Билетите и гривните трябва да се пазят за всяко следващо влизане в стадиона, както и за удостоверяване на достъпа до различните ценови зони. Пълният билет за двата дни на фестивала е на цена от 60 лв. до 120 лв., което е безпрецедентно предложение за българския рок фен, сравнимо с цената на билета на солов концерт само на една от групите.

Децата до 10-годишна възраст ще имат свободен достъп до фестивала, но само с придружител над 18 години. Непълнолетните лица над 10 години влизат с билет и придружител над 18-годишна възраст. Декларация за придружител може да бъде попълнена предварително и да се носи на място за по-бърз достъп до стадиона. Тя може да бъде намерена на сайта на "Болкън Ентъртейнмънт" - http://www.becbg.com/.

Както всяка година Sofia Rocks 2012 предвижда специална рампа за феновете с ограничени физически възможности. Хората с увреждания ще имат достъп до рампа за по-добра видимост през специално обособен вход на стадиона. Достъпът до нея трябва да се заяви предварително на телефоните, посочени в сайта на организаторите.       

Цените на пълен билет за двудневния фест са от 60 лева до 120 лева, в зависимост от категорията, както следва:

60 лева – седящи III зона (seated III category)
70 лева – седящи II зона (seated II category)
90 лева – терен (standing regular)
100 лева – седящи I зона (seated I category)
120 лева – пред сцена (standing Front of stage)

Билети в мрежата на Еventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет", бензиностанции OMV и магазини "На тъмно". Онлайн билети ще се продават на www.eventim.bg. Експресна доставка на билети за феста до 2 часа през BGMENU.COM

Още - на:
www.becbg.com

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Sofia-Rocks-Festival/241191222565462

Sofia Rocks ще бъде част от събитията, с които ОББ отбелязва 20-годишнината от създаването си през 2012.

ОББ е традиционен спонсор на инициативи и кампании, целящи опазването на българското културно и историческо наследство, на културни и музикални прояви, спортни федерации и отделни турнири, както и събития, насочени към децата.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички