Accept ударят в София на 20 октомври


Accept ударят в София на 20 октомври

993

Легендарната хеви метъл група Аксепт (Accept) ще свири в София на 20 октомври.

Немската машина ще разтресе зала "Универсиада" по покана на Loud Concerts. Шоуто е част от актуалното турне на бандата в подкрепа на новия ѝ - 13-ти пореден студиен албум "Stalingrad", който се появи тази година.

Билетите за концерта, чието начало е обявено за 20.00 ч., са в продажба от днес в мрежите на Ticketstream.bg и www.Eventim.bg. Първите 50 пропуска ще се предлагат на промоционална цена от 35 лв. След това ще струват по 40 лв., а в  деня на събитието и на място - 45 лв. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са: магазините на Office 1 Superstore, TBI Credit, Germanos, Multirama, "Пикадили", Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, "На тъмно" и други.

След многобройни промени в състава и години на затишие Аксепт отново започват работа. Този път с нов вокал в лицето на Марк Торнило (Mark Tornillo), с когото записаха успешния албум "Blood Of The Nations". Именно с материала от този диск бе и дебютът на бандата с новия си фронтмен пред българска публика - на Каварна Рок Фест 2010.

Що се отнася до визитата им в столицата, това е ще е изява на германските хеви метъл ветерани почти 20 години след първото им свирене в София и четвъртият им концерт у нас.Митичната група, основана в Солинген, не случайно е смятана за институция в метъла. Наред с Джудас Прийст (Judas Priest) и Айрън Мейдън (Iron Maiden), Аксепт са сред основателите на класически хеви метъл.


Очаквайте подробности за подгряващите групи.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички